Indkøbskurv

Mini Cart

Hybrid 2021 -> ?

Har du en Cupra Formentor Hybrid 2021 -> ?

Vi har desværre ikke testet din bil endnu.

Men vi vil meget gerne :)

Så må vi låne din bil 30 min på vores lager i Roskilde?
Så får du noget lækkert tilbehør som tak :) Vi giver er lækkert tæppe med skridsikkert underlag og en kofangerbeskytter med som "tak for hjælpen"

Kontakt Morten på 60 80 80 90 så aftaler vi en dag og tidspunkt.

Guide til at finde et hundebur

Vi har 98 forskellige modeller, så selvom vi ikke har testet din bil endnu, så har vi helt sikkert noget der passer :)

Så skal du blot have et bur, og er du i tvivl om hvordan du selv måler dit bagagerum? Så kig på denne guide:

https://www.billige-hundebure.dk/maal-dig-til-det-rigtige-hundebur

 
Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.

Har du brug for hjælp? 

Vi hjælper dig gerne. Meget gerne.

Her prøver vi at hjælpe med de spørgsmål vi oftest får når folk skal købe et nyt hundebur. Har du spørgsmål ud over disse, så er du selvfølgelig altid velkommen til at tage fat i os. Der er flere måder at få fat i os på. Find vores kontaktinfo her eller send blot en mail.

1) Hvad hvis hundeburet ikke passer til min bil eller hund? Bare rolig. Du kan sagtens bytte dit hundebur eller få pengene retur hvis du vælger en forkert model. Også selv om hundeburet har været samlet. Læs mere her: .

2) Hvilke størrelse bur har min hund behov for? Som udgangspunkt så skal hundeburet være så lille som muligt. Så føler hunden sig mere tryg. Det er også bedst rent sikkerhedsmæssigt. Se hvordan du finder den helt rigtige størrelse her.

3) Hvilket hundebur passer til min bil? Det kan være svært at måle sit bagagerum. Du skal tage højde for afstand til bagrude, rundinger, vinkler på bagsæde oma. Det nemmeste er at bruge vores bilvælger på forsiden. Eller læse denne guide hvor vi hjælper dig igennem.

4) Hvilket hundebur til en hvalp? Der er stor forskel på størrelsen af en hvalp og en fuldvoksen hund. Logisk set skal du derfor have 2 hundebure – men det er dyrt. Læs vores tip til hvordan du kan nøjes med 1 hundebur – fra hvalp til fuldvoksen.


 

  60 80 80 90    hej@billige-hundebure.dk