Indkøbskurv

Mini Cart

Model S

Vi har hundebure til Tesla Model S.

 
Tesla Model S er en elbil med et meget dybt bagagerum, men på grund af designet kan det være udfordrende at finde et hundebur, der passer til bilen. Den store udfordring er den skrå bagrude. Den rigtige løsning er derfor et hundebur, der ikke er for højt, da det ellers kan ramme bagruden. På trods af disse udfordringer har vi faktisk et stort udvalg af hundebure til din bil, som passer perfekt, uanset hvilken hund du har.
 
 

Se vores hundebure til Tesla Model S ca. 2015-nutid her:

https://www.billige-hundebure.dk/vaelg-hundebur-efter-bilmodel/tesla/tesla-s/hundebur-til-tesla-model-s-2012-2013-2014-2015-2016-2017-2018-2019

 
Tesla Model S (ca. 2015-nutid)
Vi har testet bilen flere gange, og baseret på vores erfaringer kan vi trygt anbefale de modeller, der passer til netop din Tesla Model S. Udvalget er faktisk større end man lige skulle tro, og i sær vores hundebure fra mærket K9 Pro passer rigtig godt i bilens bagagerum.
 
Vi har landets største udvalg af hundebure, og vi har udvidet returret, så du kan bestille hos os med fuld tryghed. Vi elsker at hjælpe og vil gøre alt for, at du finder det mest optimale hundebur til din Tesla Model S. Vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål og give dig den bedste vejledning.