Indkøbskurv

Mini Cart

4 typer hundebure – En introduktion så du nemmere kan finde det bedste hundebur til dit behov.

Skal du vælge de billige hundebure fra SafeCrate eller de dyrere hundebure fra K9 Pro?

Er billigt til at stole på, og er det nødvendigt med et bur fra K9 Pro der koster en del mere? Det håber vi at du kan få klarhed over ved at læse vores beskrivelse af hver serie hundebure.

Vi beskriver de forskellige typer hundebure så du har nemmere ved at vælge. Det er nemlig kun dig der ved hvad der passer bedst til jeres hund og bil.

 

Læs meget mere herunder:


SafeCrate 2. Gen.

Er budgettet stramt, men ønsker du samtidig et godt solidt hundebur til din hund og bil? Så skal du købe SafeCrate 2. Gen. Hundebur. Det fås i 8 størrelser, og her er du sikret at du ikke betaler for meget.

 

SafeCrate 3. gen

Tillader budgettet det, så får du væsentligt mere hundebur hvis du vælger SafeCrate´s nye opgraderet 3. Gen. Hundebur. Det er vores klare anbefaling, for det koster kun en smule mere end 2. gen, men har rigtig mange forbedringer. Tremmerne er runde, og kraftigere. Og så er de popnittet på, så de sidder bedre fast. Der er mindre afstand mellem tremmerne, så vuffer ikke kan få snude eller poter ud mellem tremmerne. Hundeburet er farvet helt sort, og er derved mere diskret og flot i bagagerummet. Låsen på selve buret er også blevet bedre, og den har indbygget en sikkerhedsmekanisme så hunden ikke selv kan åbne det. Fantastisk hundebur til prisen, og vores mest populære serie.

 

b-safe Elite

Vil du gerne forkæle din hund, så er det b-safe Elite du skal vælge. Det er et super lækkert hundebur, som du ikke vil fortryde du har købt. Byggekvaliteten og materialerne er i top. Det har afrundet hjørner, kommer i mange størrelser, og så får du tilbehør med gratis. Det er fx den skridsikre smudsmåtte i bunden af buret der har 2 formål. Hunde kan godt føle sig usikre når underlaget er glat. Med en skridsikker smudsmåtte, så undgår du at hunden skrider og følger sig utryg i buret. Herudover så er den utrolig nem at tage ud og skylle efter en dag i skoven, eller en regnvejrsdag hvor poterne er beskidte. Nå ja – og så betyder den skridsikre måtte at du nemt kan lægge et almindeligt tæppe i bunden af buret, uden der krøller sig sammen i et hjørne inden hunden får lagt sig til rette.

Under hundeburet er der 2 skridsikre klodser, der gør at buret står bedre fast i bagagerummet. Det er især en kæmpe hjælp hvis du ikke i forvejen har en skridsikker bakke i bilens bagagerum.

Som noget helt unikt har du med Elite burene mulighed for at låse buret. Det er nemlig forsynes med nøglelås. Du kan – men du skal ikke – låse buret, og det er der rigtig mange kunder der sætter stor pris på. Det kan være du har behov for at have bagklappen åben på en varm sommerdag fx når i er til træning? Eller hvis mor lige er en hurtig inde i supermarkedet mens far og ungerne venter udenfor?

 

K9 Professionel Dog Transport – eller K9 Pro som vi kalder dem.

K9 Pro, som vi kalder det – eller den lange version – K9 Professionel Dog Transport – er præcist hvad navnet antyder. De professionelles valg. Det er vores dyreste hundebure, og selvom de ved første øjekast virker dyre sammenlignet med vores øvrige hundebure, så fortvivl ikke. De er nemlig langt billigere hos os, end et tilsvarende hundebur i samme kvalitet vil koste i fx en dyreforretning eller hundeudstyrs-detailbutik.

Så du betaler mere, men du får også meget mere hundebur for pengene. Du får et mere sikkert hundebur i kraftigere materialer, der er nemmere at rengøre og vedligeholde i et flot design.

Tremmerne er lavet af kraftigere aluminiumsprofiler end vores øvrige hundebure. Siderne er aluminiumskompositte. Det betyder at siderne er et sandwichpanel med et brandhæmmende materiale i midten, beklædt med aluminium udenpå.

Tremmerne i siderne og på bagsiden er vandrette, hvilket gør det sværere for hunden at få snuden eller poten i klemme. Herudover er der intet sted på hundeburet mere end 5cm imellem tremmer eller sider.

Du får også – med i prisen – en kraftig bundmåtte i buret der er lavet på mål så det passer perfekt til hundeburet. Det fjerner den utryghed mange hunde oplever hvis de går på noget glat. Samtidig er det super nemt og hurtigt at tage måtten ud og skylle for beskidte poter, ryste den for hundehår eller for at rense hundeburet.

Hundeburene fra K9 Pro har nødudgang. Det betyder at skulle du uheldigvis blive påkørt bagfra, så bagenden bliver trykket, så kan du ligge bagsædet på bilen ned, og åbne nødudgangen, og få hunden ud. Det er desværre hændt at vi har kunder der er kommet tilbage og købt nyt hundebur fordi de uheldigvis har været i en ulykke….

For nemt at sikre hundeburet i bagagerummet, så er hundeburene født med monteringsbeslag. Dvs. du kan hurtigt og nemt vha. nogle monteringsremme spænde buret fast i bagagerummet, så det ikke risikerer at vælte eller ryge ud i bagruden.

De fleste hundebure fra K9 Pro er optimeret til at udnytte pladsen bedst muligt i bilens bagagerum. Fx ved at toppen af hundeburet er smallere end bunden. Da mange – især nyere – biler runder en del ude i siden af bagagerummet (det gør bilen mere aerodynamisk og ofte pænere at se på), så vil det ofte være svært at få et helt 4-kanten hundebur til at stå helt ude i siden af bagagerummet, da det i så fald vil støde på den øverste del af åbningen til bagagerummet. Dvs. K9 Pro hundeburene ofte kan komme længere ud til siden i bagagerummet – og det giver dig bedre plads til opbevaring af andre ting.

Andre modeller har en anden vinkel, der gør at du kan udnytte hele dybde i bagagerummet bedre – især på biler med en meget skrå bagrude som fx Audi, Mercedes, men også mange nyere biler som den nye Skoda Octavia.

Og hvis man sætter det lidt i relief – er hundeburene så dyre når man tænker på at en hunds levetid ofte er 8-16år? Eller i forhold til hvad en hvalp koster?