Indkøbskurv

Mini Cart

Model X

Vi har hundebure til Tesla Model X.

 
Når det kommer til hundebure, er det vigtigt at vælge det rigtige, der passer både til bilen og hunden. Formen på Tesla Model X med en meget skrå bagrude gør det dog udfordrende at finde det rette hundebur. Heldigvis har bilen en god dybde i bagagerummet. Det er dog vigtigt at være opmærksom på toppen af hundeburet og sikre, at det ikke kommer i kontakt med bagruden.
 
 

Se vores hundebure til Tesla Model X 5-personer ca. 2015-nutid her:

 
Tesla Model X 5-personer (ca. 2015-nutid)
Vi har testet bilen, da det kan være svært at måle sig frem til, hvad der passer. På denne måde kan du med sikkerhed vælge et hundebur fra vores oversigt, der passer perfekt i din bil. Dette giver dig tryghed i at købe noget, der passer i bilens bagagerum.
 
Vi har landets største udvalg af hundebure, hvilket betyder, at du altid kan finde det mest optimale hundebur til din Tesla Model X, der også passer til din hund. Uanset om du har en lille eller stor hund, har vi det rette hundebur til dig.
 
Har du nogen spørgsmål eller kan vi hjælpe på nogen måde, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver gerne og deler gerne al den erfaring vi har. Vi elsker at hjælpe, og håber vi kan hjælpe med at finde det helt rigtige hundebur til dig.