Indkøbskurv

Mini Cart

ID 5

Vi har hundebure til Volkswagen ID 5

 
Volkswagen ID 5 er en nyere elbil, der, selvom den er høj, ikke har det samme bagagerumsplads som en crossover/SUV. Derfor kan det være sværere at finde det rigtige hundebur til denne bilmodel. En af udfordringerne er den meget skrå bagrude, hvilket betyder, at buret ikke kan være så højt, før det støder op mod bagruden. Åbningen på bilen bliver også smallere i toppen, så det er vigtigt at tage højde for dette.
 
 

Se vores hundebure til VW ID5 ca. 2022-nutid her:

https://www.billige-hundebure.dk/vaelg-hundebur-efter-bilmodel/volkswagen/id5/hundebure-til-vw-id5

 
VW ID 5 (ca. 2022-nutid)
Vi har markedets største udvalg af hundebure, og det giver os en fordel. Vi har hundebure i alle størrelser og er sikker på at vi også kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige hundebur til din bil og hund. Vi gør altid væres bedste og hader at skuffe. Vi er specialister i hundebure og har været i branchen siden 2008. Vores ekspertise og erfaring gør os i stand til at hjælpe dig med at finde det rette hundebur til din Volkswagen ID 5.
 
Vi elsker at hjælpe, så hvis du har brug for assistance eller er i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte os. Vores mål er at sikre, at du og din hund får den bedste løsning og service.