Indkøbskurv

Mini Cart

T-Roc

Vi har hundebure til den nye crossover Volkswagen T-Roc.

 
Når det kommer til at vælge et hundebur til din Volkswagen T-Roc, er det vigtigt at finde en løsning, hvor din hund kan føle sig tryg og være i sikkerhed under kørslen. Det kan dog være en udfordring at finde det rette hundebur til denne bil, da der er visse pladsbegrænsninger at tage hensyn til. Selvom T-Roc er større end den mindre T-Cross, er der stadig nogle hensyn at tage, især med hensyn til pladsen i bagagerummet. Bagruden har en skrå vinkel, hvilket betyder, at buret ikke kan være for højt. Heldigvis er der mulighed for at sænke bundpladen i bagagerummet og dermed få mere plads. Dog har bundpladen et knæk op mod bagsædet, hvilket betyder, at bagagerummet ikke længere er helt plant.
 
 

Se vores hundebure til VW T-Roc ca. 2017-nutid her:

https://www.billige-hundebure.dk/vaelg-hundebur-efter-bilmodel/volkswagen/volkswagen-t-roc/hundebur-til-volkswagen-t-roc-2017-2018-2019

 
VW T-Roc ca. (2017-nutid)
Vi har testet bilen og ved præcis, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger et hundebur til din T-Roc. Vi har udarbejdet en oversigt over præcist, hvad der passer i din bil, for at hjælpe dig og gøre det nemt at finde det helt rigtige hundebur.
 
Vi har leveret hundebure siden 2008 og har markedets største udvalg og de laveste priser. Det er din sikkerhed for at gøre en god handel og finde dit nye drømme hundebur her. Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din Volkswagen T-Roc, så du kan have din hund med på farten, samtidig med at I begge er komfortable og trygge.