Hundebure til flere hunde

Billige-hundebure.dk forhandler hundebure fra de bedste producenter. Vi har fundet de leverandører hvor du får absolut mest hundebur for dine penge. Leder du efter dobbelthundebure – altså hundebur til 2 hunde med eller uden skillevæg? Vi har transportbure til 2 hunde i alle størrelser. Nogle med nødudgang, nogle med eller uden skillevæg, og nogle der er specielt udviklet til at udnytte pladsen i bagagerummet bedst muligt.
Alle vores hundebure er solide hundebure til en fair pris.
Transport af hunden i en bil er en tillidssag. Din 4-benet ven skal have en tryg og sikker oplevelse når i kører fra A-B.

Vi har 3 typer hundebure - alle raslefri:

  1. STANDARD (SafeCrate): Godt nok til de fleste. Rigtigt meget hundebur til prisen
   Hvis SafeCrate var et bilmærke, så ville de svare til fx Volkswagen
  1. PREMIUM (b-safe): Bedre materialer. Flere features
   Hvis b-safe var et bilmærke, så ville de svare til fx Audi
 1.    PRO (K9Pro): De sikreste hundebure. Ekstremt kraftige, luksus hundebure til den kræsne.
  Hvis K9 Pro var et bilmærke, så ville de svare til Rolls Royce
Forskellen på tremmer på Basic, Premium og Pro

9 vare(r)

Liste  Tabel 

Sorter faldende
 1. K9 Professionelt Hundebur - Model Hercules 03

  K9 Professionelt Hundebur - Model Hercules 03

  Med nødudgang og aluminiumtremmer og alu-sider

  Vis detaljer
  3.845,00 kr
 2. K9 Professionelt Hundebur - Model Hercules 03-b

  K9 Professionelt Hundebur - Model Hercules 03-b

  Med nødudgang og aluminiumtremmer og alu-sider

  Vis detaljer
  3.695,00 kr
 3. K9 Professionelt Hundebur - Model Hercules 28

  K9 Professionelt Hundebur - Model Hercules 28

  Med nødudgang og aluminiumtremmer og alu-sider

  OBS TILBUDSPRIS - KUN VED AFHENTNING I JERSLEV:)

  Vis detaljer

  Pris: 3.145,00 kr

  Specialpris: 1.800,00 kr

 4. K9 Professionelt Hundebur - Model Hercules 43

  K9 Professionelt Hundebur - Model Hercules 43

  Med nødudgang og aluminiumtremmer og alu-sider Vis detaljer
  3.695,00 kr
 5. K9 Professionelt Hundebur - Model Hercules 63

  K9 Professionelt Hundebur - Model Hercules 63

  Med nødudgang og aluminiumtremmer og alu-sider Vis detaljer
  3.545,00 kr
 6. Monteringsremme til fastspænding af hundebur i bilen - i bagagerum

  Monteringsremme til fastspænding af hundebur - sæt med 2 stk.

   

  Med disse monteringsremme er det muligt at fastspænde sit hundebur i bagagerummet. Hvis der er fastgøreringsringe i bagagerummet på din bil, kan disse bruges. Man kan også bruge nakkestøtterne til fastmontering.

  Sættet består af to remme, som måler 2m x 2,5cm.

  Vis detaljer
  69,00 kr
 7. Skridsikker anti-slip måtte til bagagerum i bilen

  Skridsikker anti-slip måtte til bagagerum - 100x100cm

   

  Smart anti-slip måtte. Med en skridsikker måtte, sikrer du dit hundebur bedre mod at glide rundt i bagagerummet.

  Måler 1x1m.

  Vis detaljer
  49,00 kr
 8. Lille beskyttelsesmåtte til kofanger

  Lille beskyttelsesmåtte til kofanger

   

  Praktisk beskyttelsesmåtte som beskytter din kofanger når hunden skal ind og ud af bilen. Måtten kan vendes på både den brede og smalle led og monteres supernemt ved hjælp af elastikstropper med kroge. Når den ikke bruges, kan den rulles sammen og lukkes med velcro så den ikke fylder.

  Måtten måler 70 x 90 cm.

  Vis detaljer
  199,00 kr
 9. Luksus Tæppe / Måtte Til Hundebur Med Skridsikkert Underlag

  Luksus Tæppe / Måtte Til Hundebur Med Skridsikkert Underlag

   

  Blødt og lækkert luksus måtte / tæppe til at ligge i bunden af dit hundebur. Skridsikker bund sikrer at tæppet bliver liggende fast. Det er den perfekte kombination af et dejligt blødt og lækkert underlag til hunden, der ikke fylder særlig meget - som alternativ til en pude.

  Vis detaljer
  349,00 kr

Dobbelt hundebur til alle hunderacer

Har du to hunde, der skal med ud at køre, er den sikre løsning et dobbelt hundebur til bilen. Det fylder mindre end to separate hundebure, og giver en lige så sikker transport. Dog skal hundene helst være af nogenlunde samme størrelse, hvis sikkerheden for begge hunde skal være helt i top. Se det store udvalg af dobbelte hundebure til alle racer herover, og bestil i dag med levering i løber af 2-3 hverdage.

Uanset om du har en eller to hunde, skal de naturligvis kunne køre lige så sikkert med, når I skal på tur.

Det kræver naturligvis, at I har en bil, der har plads til et dobbelt hundebur. For det fylder noget mere end et hundebur til én hund, men ikke nær så meget, som hvis du skulle have to separate hundebure med i bilen.

 

Med eller uden skillevæg

Af sikkerhedsmæssige grunde anbefaler vi også altid, at du køber et dobbelt hundebur med skillevæg mellem hundene. For dels holder det hundene på plads, så de ikke kan gøre skade på hinanden ved et uheld. Og dels kommer de ikke så nemt op at toppes under køreturen.

For selv de mest rolige hunde, der normalt kommer godt ud af det med hinanden, kan blive så stressede og frustrerede af at køre bil, at de giver sig til at slås.

Du bestemmer naturligvis helt selv, hvad du vælger for en løsning. Derfor sælger vi vores dobbelte hundebure både med og uden skillevæg. Skillevæggen er i øvrigt altid udtagelig på de bure, vi sælger med skillevæg. Så du kan altid fjerne den senere, hvis den bliver upraktisk.

 

Dobbelt hundebur til alle hunderacer

Vælger du at købe dit hundebur til 2 hunde hos os, er det sådan set kun pladsen i bilen, der sætter begrænsningerne for, hvor store hunde du kan have med.

For som en af de eneste danske webshops med hundebure, har vi dobbeltbure til alle hundestørrelser. Så uanset om du har to hunde i mops- eller terrierstørrelse eller to store Rottweilere, har vi det dobbeltbur du har brug for.

Hvilken hunderace de enkelte dobbelte bure passer til, fremgår af oversigten. Her kan du ud for hvert bur se et ikon, der fortæller hvilken race, der maksimalt er plads til. Find den hunderace i listen herunder, der ligger nærmest på dine hunde – og se så efter dobbelte hundebure med det ikon udfor, når vælger hundebur.

 

 1. Mops
 2. Terrier
 3. Gravhund
 4. Cocker Spaniel
 5. Kleiner Münsterländer
 6. Engelsk bulldog
 7. Labrador Formel 1
 8. Labrador
 9. Golden retriever
 10. Schæfer-han
 11. Rottweiler

 

Det gør det nemt for dig at vælge det rigtige hundebur – og ja, der er plads til to hunde af den pågældende race i hvert bur.

Husk i øvrigt altid på, at du ikke bør vælge et hundebur, der er alt for stort i forhold til den hund, du har.

Hvorfor? Det får du en forklaring på her.

 

Find det rigtige dobbelt hundebur til din hund

For at begge hunde kan få den sikreste køretur i et dobbelt hundebur, kræver det naturligvis, at hundene er nogenlunde ens i størrelsen. Ellers risikerer den mindste af hundene at pådrage sig større skader, hvis uheldet skulle være ude.

For det rigtige hundebur skal ikke være alt for stort i forhold til hundens størrelse. Allerhelst skal det kun lige være til at få en flad hånd ind mellem hunden og burets sider, når hunden ligger ned. Derved kan hunden ikke blive kastet så voldsomt rundt ved et eventuelt sammenstød eller uheld, at den kan få alvorlige skader.

Samtidig giver det hunden en mere tryg oplevelse af køreturen. For de fleste hunde er en køretur nemlig en stressende og farlig oplevelse – især i starten. Derfor er det godt, hvis hunden ikke har for meget plads. Det får den til at føle sig mere tryg, fordi den har bedre kontrol over det sted, hvor den ligger.

 

Hvad hvis mine hunde ikke har samme størrelse?

Har du to hunde, hvor der er stor forskel på størrelserne, bør du vælge at købe to separate bure i stedet for et dobbeltbur. Derved får begge hunde samme optimale sikkerhed. Og er størrelsesforskellen meget stor kan det også være, at du kan få bedre plads til begge bure.

Lige som vi har dobbeltbure til alle hundestørrelser, sælger vi naturligvis også enkelt-bure til hunde i alle størrelser. Vi har lidt over 130 forskellige enkeltmodeller på lager. Så uanset hunderace og bilmodel, er det altid muligt at finde et eller flere hundebure, der kan passe til din bil.

 

Sådan finder du det dobbeltbur, der passer til din bil

Men det er naturligvis ikke nok, at du kan finde et dobbelt hundebur, der passer til begge dine hunde. Buret skal også kunne være i bilen.

Når du skal vælge hundebur til bilen, kan du derfor med fordel tage udgangspunkt i vores oversigt over bilmodeller. Klik ind på det mærke, den model og den årgang bil du har, og se hvilke dobbelte hundebure der er med i listen.

Vælg derefter det af dobbeltburene, der passer bedst til din hunderace.

 

Der er ikke et bur i listen, der passer til mine hunde!

Er der ingen dobbeltbure eller ikke et dobbelt hundebur til din hunderace i listen, kan det sagtens være, at vi har et bur, der passer alligevel.

Tjek målene på det dobbeltbur i listen ovenfor, der passer til dine hunde. Mål derefter, om du kan få plads til buret i bagagerummet i din bil.

Er der ikke plads i bagagerummet, kan du prøve at lægge det ene eller begge bagsæder ned. Så vil det oftest være muligt at få plads til buret.

Er du stadig i tvivl, er du velkommen til at ringe på vores kundesupport eller sende os bund- og højdemålene i dit bagagerum. Så finder vi et dobbeltbur, der passer til din bil.

 

Køb dobbelte hundebure hos Billige-hundebure.dk

Når du har fundet det helt rigtige dobbelte hundebur, der passer både til hunde og bil, er det bare at bestille det. Så sender vi buret til dig med GLS, så du har det inden for de næste 2-3 hverdage.

Husk også at købe praktisk tilbehør som skridsikkert underlag, eller beskyttelsestæpper til vognbund og kofanger på bilen.

Så kan du få den sikreste køretur med dine hunde, uden at det sætter spor i bilen.

Rul op, find det rigtige dobbeltbur og bestil i dag!

 

 

Vi bruger oså Cookies :) Cookies bruges til at optimere hjemmesiden, til at indsamle statistik, til at yde kundeservice, og til at vise annoncer både på denne hjemmeside og partners hjemmesider