Indkøbskurv

Mini Cart

Octavia Stationcar

Vi har hundebure til alle generationer af Skoda Octavia Stationcar.

 
Skoda Octavia Stationcar er en stationcar med et stort bagagerum, præcis som Skoda er kendt for. Dette giver gode muligheder for at finde det optimale hundebur. Dog er der nogle ting, man skal huske på. Som standard, medmindre man har købt ekstraudstyr, er der i de fleste generationer en høj læssekant, som døren i buret skal åbne ud over. Hvis man ønsker at udnytte bagagerummets dybde optimalt, er det nødvendigt at hæve buret lidt, så døren kan åbnes. Dette kan nemt gøres ved f.eks. at placere en flamingoplade under buret, som kan købes billigt i et supermarked, eller ved brug af pap.
 
 

Se vores udvalg af hundebure til Skoda Octavia Stationcar Mk3 / 3. generation ca. 2013-2019 her:

 
Skoda Octavia Stationcar Mk3 / 3. generation (ca. 2013-2019)
Vi har testet bilen mange gange og ved præcis, hvilke hundebure der passer til bagagerummet. Bestil trygt fra vores oversigt, så garanterer vi, at hundeburet passer i bilen, så du undgår at købe forkert.
 
 

Se vores udvalg af hundebure til Skoda Octavia Stationcar Mk4 / 4. generation HYBRID 2019-nutid her:

https://www.billige-hundebure.dk/vaelg-hundebur-efter-bilmodel/skoda/skoda-octavia-stationcar/hundebure-til-skoda-octavia-mk4-hybrid

 
Skoda Octavia Stationcar Mk4 / 4. generation HYBRID 2019-nutid
Vær opmærksom på, at den nye hybridversion ikke har samme rummelighed som tidligere. Bagruden er mere skrå, åbningen er lavere, og der er ikke længere et sænket bagagerum. Derfor er det vigtigt at vælge et hundebur fra vores oversigt, da vi har testet bilen og præcist ved, hvad der kan være i bilen.
 
Benyt vores ekspertise. Siden 2008 har vi solgt billige hundebure, da vi får dem direkte fra producenterne. Med landets største udvalg kan vi også hjælpe dig med at finde det optimale hundebur til din Skoda Octavia.