Indkøbskurv

Mini Cart

ID 4

Vi har hundebure til Volkswagen ID4

 
Volkswagen ID4 er en rummelig og imponerende bilmodel, der tilbyder fremragende komfort og praktisk anvendelighed. Når det kommer til at transportere din hund, er ID4 naturligvis mere velegnet end ID3, da den har et større bagagerum. Det kan dog være svært at finde den helt rigtige hundebur, der passer til bagagerummets udformning. Heldigvis har vi landets bredeste udvalg, så vi har også hundebure til din bilmodel.
Når du vælger et hundebur, er det vigtigt at være opmærksom på, hvilken udstyrsvariant du har. Normalt har ID4 et sænket bagagerum med en høj læssekant, men det er muligt at tilkøbe en ekstra plade, der gør bagagerummet niveau med åbningerne. Dette har stor betydning for hvilke modeller der passer bedst. Vi har hundebure til begge konfigurationer i bagagerummet.
 
 

Se vores hundebure til VW ID 4 ca. 2020-nutid her: 

https://www.billige-hundebure.dk/vaelg-hundebur-efter-bilmodel/volkswagen/id4/hundebure-til-vw-id4

 
VW ID 4 (ca. 2020-nutid)
Vi har testet bilen grundigt, og vi er bekendt med bagagerummets udformning, så du behøver ikke bekymre dig. Vi har lavet en oversigt, så du nemt kan se, hvilke modeller der passer, og vælge det hundebur, der passer til dine behov.
 
Vi elsker at hjælpe, og vi håber, at du kan finde dit nye hundebur her hos os. Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at sige til. Vi har været her siden 2008 og er mere end villige til at hjælpe med at besvare eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.