Volkswagen Tiguan 2016 ---> Mk2

Hundebur Til VW TiguanHundebur Til VW TiguanHundebur Til VW Tiguan

VW Tiguan Årgang 2016 - ? 2. Generation Mk2

 

OBS er din Tiguan fra 2016? Husk at vælge den korrekte bil. I 2016 kom 2. Generation, og på denne side fokuserer vi på de hundebure der passer til den nyere 2. Generation.

 

Inden du skal vælge et hundebur til din Tiguan, så vil vi gerne gøre opmærksom på et par ting, som vi mener vil hjælpe dig med at vælge det rigtige hundebur:

  • En Tiguan kommer som udgangspunkt med sænket bagagerum. Dvs, en fordybning så bundpladen er længere nede end selve åbningen. Du har derfor en læssekant, som du skal tage hensyn til. Det er vigtgit at du vælger et hundebur med trin.
  • Det er muligt at tilkøbe variabelt bagagerum, så du kan hæve bundpladen. I dette tilfælde er bundpladen i niveau med åbningen til bagagerummet.
  • I denne oversigt fokuserer vi på en Tiguan med sænket bagagerum
  • Har du hævet bundplade i din bil, og ønsker du ikke at sænke bagagerummet, så kontakt os for et forslag til hvad der passer

 

Nedenfor ser du en liste over alle de hundebure der passer i en VW Tiguan Mk2. Bemærk alle burene kan være der uden at skulle indstille bagsædet (på nogle udstyrsmodeller er det muligt at justere vinklen på bagsædet og dybden):

 

Vi bruger oså Cookies :) Cookies bruges til at optimere hjemmesiden, til at indsamle statistik, til at yde kundeservice, og til at vise annoncer både på denne hjemmeside og partners hjemmesider