Renault Megane Sport Tourer / Grandtour 2016 ---> 4

Hundebur Til renault Megane StationcarHundebur Til renault Megane StationcarHundebur Til renault Megane Stationcar

Hundebure Til Renault Megane Sport Tourer / Grandtourer IV

 

4. Generation af Renaults Megane Stationcar

Den 4. generation af Renaults populære familiebil - Megane stationcar - er i forhold til 3. gen. lidt sværere at finde hundebur til. Åbningen i selve begagerummet er blevet en smule mindre, som det ofte er tilfældet når der kommer en ny generation. Det giver en pænere bil, men det er ikke lige så funktionelt. Skifter du fra 3. - 4. gen af Megane, så er det derfor ikke sikkert at dit gamle hundebur passer til den nyere Megane.

 

Vi har fået lov til at låne en Renault Megane IV, så vi ved præcist hvad der er af plads i din bil. Det vi lærte var bl.a.

  • Du har maksimum plads til 65cm i højden - ellers kan buret ikke komme ind i selve bagagerummet
  • Du har op til 65 cm i højden og 85cm i dybden, men vi anbefaler maksimum 80cm i dybden. Ellers så risikerer du at buret rammer bagruden.
  • Du skal være opmærksom på at selve åbningen i toppen af bagagerummet er smallere end i bunden. Det er især en udfordring hvis du skal have et dobbeltbur.
  • De modeller der passer bedst er fra K9 Pro. De er dyrere end de øvrige mærker vi forhandler, men du udnytter bagagerummet en del bedre

 

Følgende hundebure kan være i din Renault Megane Stationcar gen. 4.

Vi bruger oså Cookies :) Cookies bruges til at optimere hjemmesiden, til at indsamle statistik, til at yde kundeservice, og til at vise annoncer både på denne hjemmeside og partners hjemmesider