Renault Captur 2013 ---> ?

Hundebur til renault capturHundebur til renault capturHundebur til renault captur

Renault Captur årgang 2013 - ?

 

Renault har med sin Captur lavet en utrolig populær bil. Det er en høj bil, som er til at betale, og det har forståeligt nok appelleret til rigtig mange mennesker.

Det er sværere at finde hundebure til biler i denne klasse, for mange hundebursproducenter har det med at fokusere på hundebure til stationcars.

Heldigvis er hundebursproducenterne begyndt at indse at det ikke kun er folk med en stationcar der har hund. Det er derfor utrolig glædeligt at se at de også er begyndt at udvikle hundebure til crossover og mindre biler. 

Derfor har vi også flere muligheder for at hjælpe med et hundebur til dig der kører i en Renault Captur. 

 

Her er par tip som du måske gerne vil vide inden du vælger dit hundebur:

  • Du har en høj læssekant. Du skal derfor vælge et hundebur med trin, så du er sikker på at døren ind til hundeburet kan åbne!
  • Nogle udstyrsmodeller har justerbar bagsædet, så du kan køre bagsædet frem og tilbage. Vær opmærksom på at på nogle hundebure, er det nødvendigt at køre bagsædet frem, for at få plads til hundeburet. Er dette tilfældet, så vil det stå under "noter til hundeburet".
  • Vær derfor ekstra opmærksom på om DIN Captur har mulighed for at rykke bagsædet frem - og om det er noget du ønsker, for det kan have betydning for komforten for passagererne på bagsædet.

 

På oversigten nedenfor har vi samlet de hundebure, som du har plads til i dit bagagerum hvis du kører i en Renault Captur :)

Vi bruger oså Cookies :) Cookies bruges til at optimere hjemmesiden, til at indsamle statistik, til at yde kundeservice, og til at vise annoncer både på denne hjemmeside og partners hjemmesider