Mitsubishi Outlander 2013 - ? III

Hundebur Til Mitsubishi OutlanderHundebur Til Mitsubishi OutlanderHundebur Til Mitsubishi Outlander

Mitsubishi Outlander 2013 - ? 3. Generation

 

OBS! HAR DU EN PHEV - OUTLANDER Plug-in Hybrid?

Så vælg IKKE et bur fra denne side.

Batteriboksen i en Outlander PHEV ligger under bagagerummet, og betyder at der ikke er samme plads som i benzin/diesel versionen.

På denne side koncentrerer vi os derfor udelukkende om benzin / diesel versionen!

En Mitsubishi Outlander er en dejlig stor bil, med et bagagerum der er både bredt, dybt og højt. Man kan næste ikke ønske sig mere når kan skal finde hundebur til en Outlander :)

 

Er par generelt gode råde du med fordel kan læse inden du finder dit hundebur er:

  • Har du en PHEV Outlander, så passer denne liste ikke
  • Hvis du fjerner hattehylden, så har du plads til hundebure der er op til 92cm i dybden
  • På nogle Outlander er det muligt at indstille vinklen på bagsædet. Det har betydning for komforten for passagerer på bagsædet. Det anbefales derfor ikke.
  • Inden du bestiller, så overvej om du kan og ønsker at justere vinklen på bagsædet. Er det nødvendigt at rette bagsædet op, så vil det stå under "noter til hundeburet" i listen

 

Hundeburene du ser i listen nedenfor, er en komplet liste over modeller du trygt kan bestille - med garanti for at de passer i en Mitsubishi Outlander fra 2013 - ? (ikke PHEV)

Vi bruger oså Cookies :) Cookies bruges til at optimere hjemmesiden, til at indsamle statistik, til at yde kundeservice, og til at vise annoncer både på denne hjemmeside og partners hjemmesider