Mercedes E-Klasse 2017 - ? S213

Hundebur Til mercedes E-KlasseHundebur Til mercedes E-KlasseHundebur Til mercedes E-Klasse

Mercedes E-Klasse fra 2017 - ? S213

 

Den nye Mercedes E-Klasse (S213) er stadig en utrolig rummelig bil. Men den nye generation adskiller sig lidt fra forgængeren.

Det opdateret design har gjort bilen utrolig smuk at se på. Men det er sket på bekostning af bl.a. højden på åbningen ind til selve bagagerummet. Her er den blevet lavere i forhold til den forrige generation.

 

Vi har nederst på siden samlet alle de hundebure der passer i din bil, men læs også gerne disse gode råd igennem:

  • Vælg ikke hundebure der er mere end 65cm høje. De vil ramme kanten ude i siden
  • Det største bur (både enkelt og dobbeltbur) du har plads til er hele 100x100cm
  • De bedst egnet bure er K9 Pro model Hercules 40-45, da de kan komme helt ud til siden, og med sine 96cm i dybden, så udnytter de pladsen i bagagerummet optimalt. Det er desværre også de dyrereste.
  • Vi anbefaler at du fjerner hattehylden og montage-stangen. Nogle kunder tror at den sidste del af hattehylden ikke kan afmonteres fordi den sidder fast i selve bagsædet. Dette er ikke korrekt. Den kan godt fjernes helt :)

 

Vi har undersøgt hvad der er af plads i bagagerummet på en Mercedes E-Klasse fra 2017 - ?, og samlet alle modellerne der kan være i din bil i listen nedenfor.

Vælger du et af disse hundebure, så kan du trygt stole på at det også kan være i din Mercedes 

Vi bruger oså Cookies :) Cookies bruges til at optimere hjemmesiden, til at indsamle statistik, til at yde kundeservice, og til at vise annoncer både på denne hjemmeside og partners hjemmesider