Mazda 6 Kombi 2012 ---> ? III GJ1

Mazda 6 Stationcar fra 2012 - ? Inkl. facelift i 2018!

 

OBS: Er din Mazda 6 fra 2012? Tjek om det er den nye 3. Generation der kom i 2012, eller om det er den ældre 2. generation!!

Den store Stationcar fra Mazda - Mazda 6 Sports Combi fik et facelist i 2018, men pladsen i bagagerummet har ikke ændret siden 3. generation blev lanceret i 2018. 

 

Designet på en Mazda 6 er super flot, men mht. hundebure og bagagerummet, så har vi gjort os følgende observationer:

  • Åbningen ind til bagagerummet er relativ lav. Midt i bagagerummet har du 69cm, men vi anbefaler ikke noget der er mere end 66cm højt. 
  • De bedste hundebure er K9 Pro - Model Hercules 41-45. De er som skabt til en Mazda 6, da de udnytter pladsen i bagagerummet optimalt! Så selvom det er de dyreste modeller, så er det dem vi anbefaler. Men heldigvis har vi også billigere alternativer :)
  • Vær opmærksom på at nogle af de store hundebure i oversigten nedenfor, kun kan være i bilen hvis de står midt i bagagerummet. Det vil i så fald stå under "Noter Til Hundeburet..."

 

Vi har samlet alle de hundebure der passer til en Mazda 6 Stationcar. Så kan du trygt bestille det du synes bedst om, uden at være nervøs for om det kan være i din bil :)

Vi bruger oså Cookies :) Cookies bruges til at optimere hjemmesiden, til at indsamle statistik, til at yde kundeservice, og til at vise annoncer både på denne hjemmeside og partners hjemmesider