Kia Sportage 2015 ---> ?

Hundebur Til Kia SportageHundebur Til Kia SportageHundebur Til Kia Sportage

Kia Sportage årgang 2015 - ? IV Generation

 

OBS er din Kia Sportage fra 2015? Dobbelttjeck om du så har 3. eller 4. generation, da 4. generation kom i 2015! På denne side koncentrerer vi os om 4. Generation.

 

Har du den nye 4. Generation af Kia Sportage?

FEDT :) Den er nemlig blevet mere rummelig, så du har langt flere valgmuligheder når det kommer til hundebure, end hvis du havde 3. gen af Kias Sportage :)

 

Her er et par bemærkninger inden du vælger hundebur til din Kia Sportage:

  • På nogle udstyrsvariater er det muligt at indstille bagsædet i forskellige oprejste postioner. Det kan have betydning for hvad du har plads til i bagagerummet. Vi skriver under "noter til buret" hvis det er nødvendigt at rejse bagsædet op. Vær ekstra opmærksom på dette, da det ikke er alle Sportage modellerne der har denne mulighed
  • Husk et oprejst bagsæde kan have indflydelse på komforten for passagere på bagsædet
  • På de hundebure der er maks 50cm i bredden og 62cm høje - her har du mulighed for 2 hundebure ved siden af hinanden. Det er en mere fleksibel men dyrere løsning end 2 enkeltbure. Det kan være en fordel hvis du har 2 hunde, og gerne vil udnytte hele bredden i dit bagagerum. Eller det vil frigive meget palds i bagagerummet, hvis du har 2 hunde, men ikke altid har begge hunde med.  

 

Alle de hundebure du ser nedenfor - dem kan du trygt bestille hvis du har den nye 4. generation Kia Sportage

 

Vi bruger oså Cookies :) Cookies bruges til at optimere hjemmesiden, til at indsamle statistik, til at yde kundeservice, og til at vise annoncer både på denne hjemmeside og partners hjemmesider