Ford C-max 2011 ---> ? Mk 2

Hundebur Til Ford C-MaxHundebur Til Ford C-MaxHundebur Til Ford C-Max

Ford C-Max 2. Generation - fra 2011 og senere.

 

OBS. Der findes også en Grand C-Max der er større. Dette er den "almindelige" C-Max...

Har du en Ford C-Max og skal du finde et hundebur til din bil & hund, så har vi gjort det nemt for dig. Nederst på denne side kan du se hvilke hundebursmodeller der passer i netop din bil :)

 

Inden du kigger listen igennem og finder det bur der passer netop dig og din hund, så er her først et par ting der er gode at vide:

  • Der er ikke så meget plads i dybden på bagagerummet. I sær med større hunde er det derfor nødvendigt at udnytte bredden i bagagerummet.
  • Du har sænket bagagerum. Dvs. der er en læssekant du skal tage højde for. Det nemmeste er derfor at vælge et hundebur med trin. 
  • Udover nedenstående hundebure, så kan du også vælge de modeller der udnytter bredden, som ikke har et trin. Det kræver dog at du ligger noget under buret, så døren kan åbnes. Det anbefales dog ikke, da det ikke er så brugervenligt. 

 

Følgende hundebure passer perfekt i en Ford C-Max 2. Generation :o)

 

Vi bruger oså Cookies :) Cookies bruges til at optimere hjemmesiden, til at indsamle statistik, til at yde kundeservice, og til at vise annoncer både på denne hjemmeside og partners hjemmesider