Audi Q5 2009-2016 8R

Hundebure til audi Q5Hundebure til audi Q5Hundebure til audi Q5

Audi Q5 SUV fra 2009-2016 - Type 8R

 

Audi Q5 er en flot stor bil, der egentligt har et stort bagagerum, men som det er tilfældet på alle Audi-modeller, så KAN det være svært at finde hundebure - i sær til store hunde - da du har en meget skrå bagrude. Det betyder at de store hundebure ofte støder på bagruden, så bagklappen ikke kan lukke...

Dette kan løses ved at vælge et hundebur der udnytter bredden i stedet for dybden.

Ulempen er dog at det ikke efterlader plads til så meget andet end hundebur i bilens bagagerum. Vores anbefaling er de lidt dyrere K9 Pro hundebure (de er også i listen nedenfor) da de er bedre optimeret til bagagerumme i din bil.

 

Vær også opmærksom på:

  • Hundebure til mindre hunde der er maksimalt 75cm dyb og 67cm højt passer perfekt i en Q5
  • Har du en stor hund, så skal du typisk vælge et bur der udnytter bredden i bagagerummet
  • Har du mulighed for at justere vinklen på bagsædet i din bil? Det kan man ikke i alle Q5´er. Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at rejse bagsædet op, for at få plads til hundeburet. Tjek under "noter til buret" og tjek om din bil kan dette!
  • Vi anbefaler K9 Pro hundeburene til større hunde. De er dyre, men er bedre optimeret til dit bagagerum

 

Nedenstånde liste er en oversigt over hvilke hundebure der passer i din bil hvis du kører i en Audi Q5 Type 8R (fra 2009-2016)

Vi bruger oså Cookies :) Cookies bruges til at optimere hjemmesiden, til at indsamle statistik, til at yde kundeservice, og til at vise annoncer både på denne hjemmeside og partners hjemmesider