Skridsikkert Underlag

Skridsikre underlag og måtter til hundeburet

Med et skridsikkert underlag til bagagerummet og en skridsikker måtte til hundeburet, får din hund den mest sikre og behagelige transport under kørslen. Samtidig undgår du, at hunden falder eller glider i måtten, når den skal ind i transportburet. Se vores udvalg af skridsikre underlag og måtter her på siden, og læs mere om hvordan du kan forbedre køreturen for din hund med smart tilbehør.

3 vare(r)

Liste  Tabel 

Sorter faldende
 1. Luksus Tæppe / Måtte Til Hundebur Med Skridsikkert Underlag

  Luksus Tæppe / Måtte Til Hundebur Med Skridsikkert Underlag

   

  Blødt og lækkert luksus måtte / tæppe til at ligge i bunden af dit hundebur. Skridsikker bund sikrer at tæppet bliver liggende fast. Det er den perfekte kombination af et dejligt blødt og lækkert underlag til hunden, der ikke fylder særlig meget - som alternativ til en pude.

  Vis detaljer
  349,00 kr
 2. Lille beskyttelsesmåtte til kofanger

  Lille beskyttelsesmåtte til kofanger

   

  Praktisk beskyttelsesmåtte som beskytter din kofanger når hunden skal ind og ud af bilen. Måtten kan vendes på både den brede og smalle led og monteres supernemt ved hjælp af elastikstropper med kroge. Når den ikke bruges, kan den rulles sammen og lukkes med velcro så den ikke fylder.

  Måtten måler 70 x 90 cm.

  Vis detaljer
  199,00 kr
 3. Stor beskyttelsesmåtte til kofanger og bagagerum

  Stor beskyttelsesmåtte til kofanger og bagagerum

   

  Stor og praktisk beskyttelsesmåtte som beskytter både din kofanger, når hunden skal ind og ud af bilen, og hele bagagerummet. Den monteres supernemt ved nakkestøtterne og velcro i siden. Skridsikkert materiale gør at hundeburet bliver stående fast og sikkert uden at glide rundt. Der er smarte lommer i siden, hvor man kan opbevare hundesnore, godbidder og hvad man ellers kan finde på.

  Vis detaljer
  499,00 kr

Har du nogensinde kørt med din hund løs i bilen eller i en hundesele, ved du hvor nemt selv små sving og sideværts bevægelser i bilen, kan få hunden til at glide frem og tilbage på sædet eller i bagagerummet. Samtidig kan du tydeligt se på hunden, at det er noget, der frustrerer den, og som den oplever som meget ubehageligt.

Sørger du ikke for at have en skridsikker måtte i bunden af hundeburet, vil hunden få samme kedelige oplevelse, selv om du kører meget mere sikkert med den i et hundebur. Selvfølgelig kan den ikke glide nær så langt, når den ligger i hundeburet. Men det opleves stadig ubehageligt af hunden, og gør, at den ikke kan slappe ordentligt af under kørslen.

Det gør køreturen til en lige så frustrerende oplevelse for hunden, som hvis du kørte med den løs i bilen – eller fastspændt i en hundesele.

Med en skridsikker måtte ligger hunden fast

Med en skridsikker måtte ligger hunden bedre fast under kørslen. For underlaget under hunden kan ikke skride ud til siderne, eller frem og tilbage hver gang du bremser. Det gør hunden mere tryg ved at køre i bil. Også selv om det skridsikre underlig ikke kan fjerne alle de påvirkninger, hunden får under kørslen.

Samtidig gør den skridsikre måtte det nemmere for hunden at komme ind i og ud af buret. For det skridsikre underlag på måtten sikrer, at hunden ikke glider i tæppet på vejen ind eller ud af bilen.

Skridsikkert underlag til bagagerummet

Tilsvarende kan et skridsikkert underlag til bagagerummet gøre det mere sikkert for hunden, hvis den skal ind over bagagerumsgulvet for at komme ind i hundeburet. Det er f.eks. tilfældet, hvis du er nødt til at placere hundeburet på en sådan måde i bagagerummet, at hunden skal gå ind i det fra siden.

Derudover beskytter underlaget bunden af bagagerummet mod ridser fra hundens klør og eventuelt snavs på poterne. Underlaget sikrer også, at hundeburet står bedre fast i bagagerummet under kørslen. Det giver hunden en endnu bedre oplevelse af køreturen og gør den endnu mere tryg og rolig under kørslen.

Sådan finder du de rigtige skridsikre måtter til dit hundebur

Når du skal vælge skridsikre måtter til dit hundebur, er det vigtigt, at du vælger nogen, der passer præcist til hundeburet.

Derfor kan du vælge skridsikre måtter direkte inde på produktsiden for det pågældende hundebur, når du køber hundebur hos os. Her har du også mulighed for at tilkøbe en beskyttelsesmåtte til kofangeren, der passer til buret.

Har du brug for en ny måtte til dit hundebur, eller har du købt dit hundebur et andet sted, kan du finde den rigtige måtte til dit hundebur her på siden. Mål buret indvendig, og find så den måttestørrelse i produktoversigten, som passer bedst muligt.

Kan du ikke finde en måtte, der passer på det præcise mål, så køb en, der er lidt større end burets indvendige mål. Skær den derefter til på det rigtige mål med en skarp hobbykniv, når du modtager måtten. Lægger du en for stor måtte i buret, kan den nemlig enten give sig eller krølle, så hunden ikke ligger behageligt på måtten.

Sådan finder du det rigtige skridsikre underlag til bagagerummet

Skal du bruge et skridsikkert underlag til bagagerummet, skal du igen i gang med tommestokken, for at finde det rigtige mål på underlaget. Mål på det bredeste og længste sted i bagagerummet, så du er sikker på, at du får dækket hele bagagerumsgulvet.

Vi sælger skridsikre underlag til bagagerummet på en række standardmål. Kan du ikke finde en måtte, der dækker hele bagagerummet – hvis det er nødvendigt – kan du købe flere og lægge dem ved siden at hinanden.

Under alle omstændigheder skal du altid regne med, at du skal skære måtten til, når du modtager den. Det gøres nemmest med en skarp hobbykniv. Husk også at skære huller i underlaget, så du kan tilgå eventuelle bagagestropper i vognbunden, når hundeburet skal spændes fast.

Er det nødvendigt at samle flere måtter, kan du med fordel købe noget tæppetape hos det lokale byggemarked eller farvehandleren.

Andet praktisk tilbehør til dit hundebur

Udover skridsikre måtter og underlag fører vi meget andet praktisk tilbehør til dit hundebur.

Beskyttelsesmåtter til kofangeren

F.eks. en praktisk beskyttelsesmåtte til kofangeren på bilen. Den lægges hen over kofangeren og eventuelt lukkerammen på bagagerummet, hver gang hunden skal hoppe ind eller ud af hundeburet. Derved bliver lakken og rammen beskyttet mod ridser fra hundens klør og snavs fra poterne.

Se vores udvalg af beskyttelsesmåtter til kofangeren her.

Rampe til hunden

Har du en hund, der enten er for lille, eller har fået aldersrelaterede problemer med at hoppe ind i bilen, kan du også anskaffe en særlig læsserampe, som hunden kan gå ind og ud af hundeburet på. Rampen beskytter samtidig bilens kofanger mod ridser, og er belagt med et skridsikkert underlag, der gør det sikkert for hunden at gå på rampen.

Under kørslen kan rampen stå langs siden af bagagerummet, så den ikke fylder unødigt op bag i bilen.

Ekstra stropper til at spænde hundeburet fast med

Du kan også købe et ekstra sæt stropper til at spænde hundeburet fast med. Derved sikrer du, at hundeburet ikke river sig løs ved sammenstød, samt at det står bedre fast under kørslen. Især de lidt større og tungere hunde kan have brug for en mere solid fastspænding af hundeburet.

Anvend bilens forankringsbøjer til gods, og sørg for, at buret står op af mindst en af bagagerummets sider. Det giver den bedste støtte til hundeburet under kørslen.

Køb skridsikre underlag og måtter med hurtig levering

Bestiller du nye skridsikre underlag, måtter eller andet tilbehør til dit hundebur, modtager du det med GLS i løbet af 1-3 hverdag efter vi har modtaget din bestilling. Så bestil nu, hvis du vil give din hund en endnu mere sikker køretur i dens hundebur.

Vi bruger oså Cookies :) Cookies bruges til at optimere hjemmesiden, til at indsamle statistik, til at yde kundeservice, og til at vise annoncer både på denne hjemmeside og partners hjemmesider