Flere visninger

SafeCrate Xtra Small Premium - Hundebur Til Lille Hund (2. Generation)

Hurtigt overblik

Størrelse - Mops

OBS. Småskrammer KAN forekomme

Det bedste hundebur i Danmark til dig med en mindre hund. Selvom buret er en letvægter, så yder modellen fra Premium serien den bedst mulige beskyttelse til både dig og din hund. De ellipseformet tremmer i aluminium er både stærke og raslefri, og de åbne sider sikrer godt udsyn til hunden. Samtidig er det lille nok til at det passer ind under hattehylden på langt de fleste biler.

Lagerstatus: På lager

Pris: 1.599,00 kr

Specialpris: 899,00 kr

Pris: 1.599,00 kr

Specialpris: 899,00 kr

Detaljer

MÅL:

  • Bredde: 45cm 
  • Dybde: 60cm 
  • Højde: 45cm
  • Vægt: 7kg

Toppen:

  • Bredde: 36cm
  • Dybde: 37cm
  • Ellipseformet raslefri tremmer.
  • Skrå fortil - lige bagvæg

 

Selvom dette hundebur er det mindste i vores serie, så holder det samme høje standard som de øvrige hundebure fra SafeCrate Premium serien. Det yder altså maksimal beskyttelse til dig med en lille hund, og du får et transportbur der er fuldstændig raslefrit. 

Det er fantastisk nemt at tage ind og ud af bilen og blot 7kg i vægt, så kan det nemt flyttes af hele familien hvis i fx skal bruge lidt mere plads til andre ting, eller hvis i skifter mellem 2 biler. 

Hundeburet kan også med fordel tages med indenfor , hvilket især er en fordel i starten så hunden frit kan vænne sig til at være i buret. Lig evt. lidt legetøj ind i buret, og noget i bunden, da hunde nogen gange godt kan føle sig lidt utrygge når de går på glatte overflader. Brug fx. et fleece tæppe, men sørg for at ligge noget skridsikkert i bunden, da det ellers hurtigt vil ligge krøllet sammen nede i hjørnet af buret. Alternativt, så kan du hos os købe et tykt tæppe med skridsikkert underlag, der er lavet netop til formålet. Det er stort nok til at du kan dele det i 2 så du enten har et ekstra tæppe eller har et til inde i huset. Se det her: 
http://www.billige-hundebure.dk/alle-hunde-transportbure/tykt-taeppe-til-hundebur.html

 

SafeCrate Xtra Small Premium i bagagerummet på forskellige bilmodeller:

 

Hyundai i30 Stationcar 2017

SafeCrate Xtra Small Premium i Hyundai i30 Stationcar 2017

 

Mazda 6 Stationcar 2015

SafeCrate Xtra Small Premium i Mazda 6 Stationcar 2015

 

Nissan Qashqai 2015

SafeCrate Xtra Small Premium i Nissan Qashqai årgang 2015

 

Suzuki S-Cross 2016

Lille transportbur til hund i bilen - SafeCrate Xtra Small Premium i Suzuki S-Cross 2016

 

Beskyttelsesmåtter til kofanger og bagagerum

 

Beskyttelsesmåtter til kofanger og bagagerum

Vi bruger oså Cookies :) Cookies bruges til at optimere hjemmesiden, til at indsamle statistik, til at yde kundeservice, og til at vise annoncer både på denne hjemmeside og partners hjemmesider