Flere visninger

SafeCrate Medium Premium (2. Generation)

Hurtigt overblik

Størrelse - Cocker spaniel

OBS. Småskrammer KAN forekomme

Hundeburet SafeCrate Medium Premium er en ny størrelse, men har fra starten været det folk med mindre hunde foretrækker! Det er en smule højere end str. Small, hvilket giver lidt mere rummelighed, og den skrå bagvæg gør at det udnytter pladsen i bagagerummet langt mere effektivt. Det perfekte hundebur til dig med en hund op til Cocker Spaniel størrelsen, eller måske Jack Russel Terrier?

Lagerstatus: På lager

Pris: 1.895,00 kr

Specialpris: 1.049,00 kr

SafeCrate Medium Premium (2. Generation) is available for purchase in increments of 1

Pris: 1.895,00 kr

Specialpris: 1.049,00 kr

Detaljer

Det mest optimale "lille" transportbur, for selvom det er en smule større end lillebroderen, så fylder det ikke mere i bagagerummet, da det er smartere designet - bl.a. med skrå bagvæg der udnytter pladsen bag bagsædet. Buret er den nye PREMIUM udgave hvilket betyder at buret har stærkere ellipseformet tremmer, så det ikke rasler under kørslen. Det er super nemt at tage ind og ud af bilen, og de overfladebehandlet sider er nemme at rengøre hvis der en dag skulle ske et uheld, eller efter en våd regnvejrsdag :) Husk også at ligge noget i bunden af buret da hunde ofte ikke kan lide det glatte underlag. Det kunne fx være et tæppe med skridsikkert underlag:

 

SafeCrate Medium Premium i bagagerummet på forskellige bilmodeller:

 

Hyundai i30 Stationcar 2017

SafeCrate Medium Premium - Hyundai i30 Stationcar 2017

 

Mazda 6 Stationcar 2015

SafeCrate Medium Premium - Mazda 6 Stationcar 2015

 

Renault Clio Stationcar 2017

SafeCrate Medium Premium - Renault Clio Stationcar 2017

 

Volvo V60 2016

SafeCrate Medium Premium - Volvo V60 2016

Vi bruger oså Cookies :) Cookies bruges til at optimere hjemmesiden, til at indsamle statistik, til at yde kundeservice, og til at vise annoncer både på denne hjemmeside og partners hjemmesider