Dobbelt transportbur til hund

Dobbelt transportbur til 2 hunde

Et dobbelt transportbur er en god ide, hvis du skal transportere 2 hunde på en gang i bilen. Det giver hver hund sit eget trygge område at opholde sig på under kørslen. Derved undgår du, at eventuel leg eller uenighed ender med at genere dig og passagererne under kørslen. Her på siden har vi samlet et overblik over alle de dobbelte transportbure til hunde, som vi har i vores sortiment. Så har du 2 hunde, finder du dobbelte transportbure til Danmarks absolut laveste priser lige her. Bestil i dag med hurtig levering.

Ud for det enkelte bur i oversigten, kan du se, hvilken størrelse hunderace, der maksimalt kan være i burene. Du kan også se samtlige ydermål på dobbeltburet, så du er sikker på, at der er plads til buret i bilen.

7 vare(r)

Liste  Tabel 

Sorter faldende
 • b-Safe Double XL PRO Aluminiumsbur

  b-Safe Double XL PRO Aluminiumsbur - med mål

  Pris: 3.695,00 kr

  Specialpris: 3.295,00 kr

  OBS. Småskrammer KAN forekomme Transportburet til dig med 2 store hunde, og d...

Frit valg mellem 3 typer hundebure:

 1. BASIC – Billige hundebure med tynde tremmer
 2. PREMIUM – Meget populære bure med ellipseformede, raslefri tremmer
 3. PRO – Topsikre hundebure med kraftige, raslefri, runde tremmer

Du kan tilpasse, hvilke hundebure der vises i listen ved at klikke på den ønskede type.

Hvorfor du skal have 2 hunde i et dobbelt transportbur

Selv om dine 2 hunde bor sammen til hverdag, og kender hinanden godt, kan der godt opstå gnidninger og problemer mellem hundene, når de er med ude at køre. For rigtig mange hunde synes, at det er både stressende og ubehageligt at køre i bil.

Derfor kan selv en lille bagatel hurtigt udvikle sig til et skænderi mellem hundene under kørslen. Deler de et stort hundebur, eller er de slet ikke i bur, kan det nemt udvikle sig til noget, der kan genere din kørsel eller gøre dig uopmærksom under kørslen. Især hvis hundene er løse og begynder at springe rundt i bilen.

Skab et trygt rum for hver hund med et dobbelt transportbur

Men ved at købe et dobbelt transportbur til dine hunde, får du skabt et trygt og sikkert rum til hver hund, de kan opholde sig i under kørslen.

Hunde er nemlig gladest for små, afgrænsede rum – specielt i stressende og utrygge situationer som en køretur. Dem kan de bedre kontrollere og afsikre, hvorfor de også bedre kan slappe af. Så når du bestiller dit dobbelte transportbur, er det vigtigt, at du ikke vælger et hundebur, der er større end nødvendigt.

Vi har gjort det nemt for dig at vælge den rigtige størrelse hundebur, når du handler hos os. Bare hold øje med, hvilken hunderace vi har angivet ud for de enkelte bure, når du skal vælge dobbelt hundebur her på siden. Så er du sikker på, at du får et bur, der passer perfekt til din hund.

Blev heller ikke bekymret over, at buret måske virker mindre, end du havde forventet. Det er netop for hundenes skyld, at buret har den størrelse som det har.

Har du to meget forskellige størrelser hunderacer, anbefaler vi, at du i stedet anskaffer to individuelle transportbure, der passer til hver hunderace. Derved får begge hunde den mest trygge oplevelse under køreturen.

Sådan finder du det rigtige dobbelte transportbur til din hund

Når du har fundet de transportbure til 2 hunde, der passer til den eller de hunderaser, du har, er næste skridt at vælge det bur, der passer til din bil.

Vi har dobbelte transportbure til 2 hunde, der passer til alle bilmodeller. Det er derfor, vi oftest har flere forskelle modeller transportbure til den samme størrelse hunderace.

For at du kan vælge det rigtige bur, er du nødt til først at måle bagagerummet i bilen op. Her skal du gå efter målet på det smalleste sted i bagagerummet, når bagsmækken er slået ned. Både i længde, bredde og højde.

Når du kender disse mål, kan du nemt finde det rigtige hundebur i listen. For på hvert enkelt billede i produktoversigten, har vi angivet de udvendige mål på hundeburet. Så er det bare at vælge det, der holder sig inden for de mål, du tog i bilen.

Når du er i gang med at måle op, kan du også lige overveje, om:

 • Der skal være plads til andet i bagagerummet ved siden af hundeburet
 • Du med fordel kan lægge bagsædet ned, for at give mere plads til bur eller bagage
 • Der skal monteres noget solafskærmning på ruderne i bagagerummet

Endelig er det en god ide at tage hensyn til, om der skal være plads i bagagerummet til, at hundene kan komme ind og ud af buret. Det er især relevant, hvis buret skal stå med siden til kørselsretningen, fordi der er brug for at slå bagsæderne ned, for at dobbeltburet kan være i bilen.

Husk også det praktiske tilbehør til transportbure til 2 hunde

Udover det dobbelte hundebur kan du øge sikkerheden for dine hunde under kørslen, ved at anskaffe nogle gode, skridsikre måtter eller tæpper til at lægge i bunden af hundeburene.

De medfølger på alle vores PRO-modeller, men skal tilkøbes til BASIS- og PREMIUM-modellerne. Her kan du vælge transportmåtter, der passer til det pågældende dobbelte hundebur – endda i flere forskellige farver – inde på produktsiden.

Samtidig kan du også tilkøbe beskyttelsesmåtter til kofanger og bagage rum. Derved undgår du ridser i lakken på bilen og at få beskadiget bunden af bagagerummet.

Vælg det ønskede tilbehør, inden du lægger hundeburet i indkøbskurven. Så samler vi det hele sammen, og sender det til dig på en gang.

Dobbelte transportbure til en enkelt hund

Har du en meget lille bil, kan et dobbelt transporbur også være en løsning, selv om du kun har én hund. Her skal du bare vælge et dobbelt transportbur til en mindre hunderace end den, din hund har. Derved undgår du, at hunden får for meget plads i buret. Samtidig skal du udlade at bestille adskillelse med til dobbeltburet.

Fidusen er, at det dobbelte bur kan stå på den brede led i bagagerummet og stadig have åbningen vendt bagud. Det kan et enkelt hundebur normalt ikke, hvis bilen ikke har noget særligt stort bagagerum. Her er du nødt til at lægge bagsædet ned.

Så skal du bruge alle siddepladser i din bil med lille bagagerum, er det dobbelt transportbur et godt alternativ til et mere pladskrævende enkeltbur.

Bestil dobbelt transportbur til hunde med fuld returret

Når du køber transportbure til dine hunde hos billige-hundebure.dk, får du hurtig levering – oftest allerede dagen efter du har bestilt. Samtidig har du altid 14 dages fuld returret – også selv om buret har været samlet.

Så rul op til toppen af siden og vælg det transportbur, der passer til netop dine hunde!

Vi bruger oså Cookies :) Cookies bruges til at optimere hjemmesiden, til at indsamle statistik, til at yde kundeservice, og til at vise annoncer både på denne hjemmeside og partners hjemmesider