Beskyttelsesmåtte Til Konfanger Og Bagagerum

Beskyttelsesmåtter til kofangeren

En beskyttelsesmåtte til kofangeren på bilen er en god investering, hver gang hunden skal hoppe ind og ud af bagagerummet. For hundens poter ridser nemt lakken på kofangeren, hvis den tager afsæt på den, for at komme ind i hundeburet i bagagerummet. Se vores store udvalg af beskyttelsesmåtter til kofanger-beskyttelse her.

4 vare(r)

Liste  Tabel 

Sorter faldende
 1. Luksus Tæppe / Måtte Til Hundebur Med Skridsikkert Underlag

  Luksus Tæppe / Måtte Til Hundebur Med Skridsikkert Underlag

   

  Blødt og lækkert luksus måtte / tæppe til at ligge i bunden af dit hundebur. Skridsikker bund sikrer at tæppet bliver liggende fast. Det er den perfekte kombination af et dejligt blødt og lækkert underlag til hunden, der ikke fylder særlig meget - som alternativ til en pude.

  Vis detaljer
  349,00 kr
 2. Lille beskyttelsesmåtte til kofanger

  Lille beskyttelsesmåtte til kofanger

   

  Praktisk beskyttelsesmåtte som beskytter din kofanger når hunden skal ind og ud af bilen. Måtten kan vendes på både den brede og smalle led og monteres supernemt ved hjælp af elastikstropper med kroge. Når den ikke bruges, kan den rulles sammen og lukkes med velcro så den ikke fylder.

  Måtten måler 70 x 90 cm.

  Vis detaljer
  199,00 kr
 3. Stor beskyttelsesmåtte til kofanger og bagagerum

  Stor beskyttelsesmåtte til kofanger og bagagerum

   

  Stor og praktisk beskyttelsesmåtte som beskytter både din kofanger, når hunden skal ind og ud af bilen, og hele bagagerummet. Den monteres supernemt ved nakkestøtterne og velcro i siden. Skridsikkert materiale gør at hundeburet bliver stående fast og sikkert uden at glide rundt. Der er smarte lommer i siden, hvor man kan opbevare hundesnore, godbidder og hvad man ellers kan finde på.

  Vis detaljer
  499,00 kr
 4. Skridsikker anti-slip måtte til bagagerum i bilen

  Skridsikker anti-slip måtte til bagagerum - 100x100cm

   

  Smart anti-slip måtte. Med en skridsikker måtte, sikrer du dit hundebur bedre mod at glide rundt i bagagerummet.

  Måler 1x1m.

  Vis detaljer
  49,00 kr

Transporterer du hunden i et hundebur i bilen, skal hunden højst sandsynligvis selv hoppe ind i buret via bagsmækken på bilen. Med mindre din hund ikke er større, end du selv kan løfte den ind.

Men selv om du har en større hund, kan du nemt komme ud for at få ridset kofangeren og lukkerammen til bagsmækken, hver gang hunden hopper ind eller ud af bilen. For hvis hunden har brug for fodfæste på vejen ind eller ud, eller rammer kofangeren ved et uheld, vil den oftest have kløerne ude. Det er en hel naturlig reaktion for hunden, og ikke noget du lige kan træne den til at lade være med.

Desværre er de fleste hundeklør så skarpe – også selv om du klipper og passer dem regelmæssigt – at de beskadiger lakken på bilens kofanger. Det er ærgerligt! For dels er det grimt at se på, og dels betyder det, at du ikke får nær det samme for bilen, den dag den skal sælges.

Beskyttelsesmåtter til kofanger-beskyttelse

Heldigvis er det nemt at forebygge den slags skader, ved at købe en særlig beskyttelsesmåtte til bilens kofanger. Den kan du lægge over kofangeren og lukkerammen på bilens bagende, hver gang hunden skal ind og ud af bilen.

Måtten er beklædt med en særlig bagside, der virker let klæbende på lakken på kofangeren, samt en blød, tæppelignende overflade, der beskytter bilens kofanger og lukkeramme mod hundeklør.

Ud over at give kofangeren beskyttelse, giver den også hunden et bedre greb, hvis den bruger kofangeren som mellemstation på vej ind eller ud af hundeburet i bagagerummet. Eller skulle ramme kofanger eller lukkeramme ved et uheld.

Andre praktiske hjælpemidler til hundens ophold i bilen

Ud over den praktiske beskyttelsesmåtte, kan du også anskaffe en række andre praktiske hjælpemidler, der gør det nemmere for hunden at komme ind og ud af bilen. Samt gør opholdet i transportburet under kørslen mere behageligt og sikkert for hunden.

Rampe til hunden

Har du en hund i mellemstørrelse, kan det være mere problematisk for hunden, selv at springe ind i bilen. Især hvis kanten på bagagerummet sidder højt – som f.eks. på mange SUV’er – eller hunden er kommet lidt op i årene.

Her kan en decideret rampe, som hunden kan gå op ad, være en god investering. Rampen sættes hen over kofangeren og ned på jorden, når hunden skal bruge den. Bagefter kan du nemt få plads til den i bilen. For når den ikke er i brug, fylder den ikke særlig meget under transporten. Du skal bare kunne have den liggende eller stående i bagagerummet i sin fulde længde.

Rampen er beklædt med et tæppe-materiale på oversiden, der gør det nemmere for hunden at få fodfæste. Samtidig beskytter den bilens kofanger og lukkerammen på bilen mod hundeklør. Så har din hund brug for hjælp til at komme op i hundeburet i bagagerummet, er rampen en rigtig god løsning.

Beskyttelsesmåtte til bagagerummet

Er der behov for det, kan du også anskaffe en særlig beskyttelsemåtte til bagagerummet, som du kan lægge under og omkring hundeburet. Det er f.eks. smart, hvis hundeburet ikke fylder særlig meget i bagagerummet. Eller du har stillet hundeburet på tværs i bagagerummet, så hunden skal ind fra siden.

Her beskytter måtten vognbunden i bagagerummet mod skrammer fra hundeklør, samt giver hunden bedre støtte, når den skal ind eller ud af sit hundebur. Derudover beskytter den også bunden i bagagerummet, hvis hunden skulle blive dårlig og kaste op eller ikke kan holde sig under kørslen.

Måtten er skridsikker, så hunden ikke glider eller falder og slår sig på vejen ind og ud af buret.

Mere sikker transport med skridsikkert luksustæppe

Vil du øge komforten og sikkerheden for hunden under kørslen, er det en god ide at anskaffe et skridsikkert underlag, hunden kan ligge på. Her er det især vigtigt, at tæppet er skridsikkert, og passer præcis til hundeburets størrelse. Derved kan tæppet ikke give sig under kørslen, ligesom der ikke opstår irriterende folder på tæppet.

Hos billige-hundebure.dk er det nemt at vælge det rigtige underlag til de enkelte hundebure. Til hvert hundebur kan du nemlig vælge mellem et skridsikkert luksustæppe med hundepoter på i tre forskellige farver. Så husk at få valgt det luksustæppe, der passer bedst til din bil, inden du lægger hundeburet i indkøbskurven.

Til hvert hundebur kan du i øvrigt også vælge en passende beskyttelsesmåtte til kofangeren, som passer i størrelsen til hundeburet. Er det ikke en tilfredsstillende løsning for dig eller din hund, kan du i stedet bestille en af de beskyttelsesmåtter, vi sælger her på siden.

Husk at spænde dit hundebur fast i bilen

Skal hundeburet give hunden den mest optimale sikkerhed under kørslen, er det vigtigt at hundeburet er spændt fast. Det gøres ved at spænde hundeburet fast med særlige monteringsremme.

De medfølger til nogle modeller og skal købes separat til andre. Følger de ikke med, eller har du brug for flere monteringsremme, fordi du gerne vil være ekstra sikker? Så finder du også monteringsremme her på siden sammen med beskyttelsesmåtter og andet tilbehør til din hunds sikkerhed og komfort under kørslen.

Bestil kofanger- og anden beskyttelse til sikker transport af din hund

Vil du sikre dig den mest sikre transport af din firbenede ven under kørslen, er et hundebur den bedste og mest sikre løsning. For i modsætning til en løsning, hvor du spænder hunden fast med en særlig hundesikkerhedssele, sikrer hundeburet hunden mod at blive kastet rundt ved en kollision.

Hundeburet holder hunden fast, der hvor hundeburet er placeret – også selv om bilen skulle rulle rundt. Derfor vil hunden altid slippe bedre fra uheld og kollisioner i et hundebur.

Bestiller du dit nye hundebur og tilhørende beskyttelsesmåtte til kofangeren og andet tilbehør i dag, modtager du det med GLS inden for 1-3 hverdage fra bestillingen. Fra modtagelsen har du 14 dages fuld returret på alle bestilte varer – også selv om hundeburet har været samlet.

Så bestil kofanger- og anden beskyttelse til din hund i dag og kør mere sikkert med din hund.

Vi bruger oså Cookies :) Cookies bruges til at optimere hjemmesiden, til at indsamle statistik, til at yde kundeservice, og til at vise annoncer både på denne hjemmeside og partners hjemmesider