SHOWROOM I ROSKILDE

HJÆLP - MÅ VI LÅNE DIN BIL?

1 times hjælp = tilbehør for 566,-

Vi vil meget gerne have opdateret vores galleri-sektion så vi kan vise vores hundebure i forskellige bilmodeller. Så må vi låne DIN BIL? Det tager MAKS. 1 time, og som tak, så giver vi tilbehør for 566kr :) Ring til Morten på 60 80 80 90 og aftal en tid - det kan også være i weekender!

UDSTILLING AF HUNDEBURE

På vores lager i Roskilde kan du se, prøve og afhente dit nyt hundebur. Dette er muligt alle hverdage fra 9-15 - dog KUN  EFTER AFTALE, da udstillingen er ude på vores lager. Selvom vi tit render rundt på lageret, så er der ikke altid nogen, og det ville være ærgerligt hvis du kører forgæves. Så ring endelig på tlf.: 60 80 80 90 hvis du vil forbi og se / prøve vores hundebure - så får du samtidig vore adresse :o)

Udstilling af hundebure

Vores lager er en stor blå / grå metalhal. Den ligger lige ved siden af en hvid 4-længet gård, og var i gamle dage halm-hal for de omkringliggende marker i udkanten af Roskilde.

AAimport billede af lager

 

Herunder kan du se alle vores hundebure og tilbehør. Vi har alle størrelser hundebure samlet i udstillingen, så du kan prøve og finde det som passer perfekt i netop din bil.

11 vare(r)

Liste  Tabel 

Sorter faldende