Hundebure til 1 hund

Har du en stor hund eller en lille hund? Uanset hvilken hund du har, så er det vigtigt med et godt solidt hundebur, når i skal ud og køre bil sammen. Vi har nogle fantastiske hundebure der alle sætter sikkerheden i top, når I skal ud og køre sammen. Det bedste af det hele er, at vi har fået nogle SUPER priser på BILLIGE HUNDEBURE, så nu kan du spare mange penge.

Vi har 3 typer hundebure:

 1. BASIC - er de billigste hundebure - Tynde flade tremmer
 2. PREMIUM - er de mest populære  - Ellipseformet Raslefri Tremmer
 3. PRO - er de sikreste hundebure - Runde Raslefri Tremmer &  Forstærket sider.
Forskellen på tremmer på Basic, Premium og Pro

36 vare(r)

Liste  Tabel 

Sorter faldende
 • b-Safe XL High PRO - med trin

  b-Safe XL High PRO - med trin - mål

  Pris: 2.895,00 kr

  Specialpris: 2.249,00 kr

  OBS. Småskrammer KAN forekomme Endelig et hundebur, der er højere end 95% an...

 • b-safe XL Wide Pro - Hundebur Til Store Hunde

  b-safe XL Wide Pro - Hundebur Til Store Hunde

  Pris: 2.999,00 kr

  Specialpris: 2.395,00 kr

  NYHED OBS. Småskrammer KAN forekomme B-safe XL Wide Pro er et XL bur der passer ...

 • b-Safe XL Wide PRO - med trin

  b-Safe XL Wide PRO - med trin - mål

  Pris: 2.895,00 kr

  Specialpris: 2.495,00 kr

  OBS. Småskrammer KAN forekomme Det største hunde transportbur, der udn...

Transportbure til hunde

Skal du også ofte have din hun med dig på farten? Så er det med at have et ordentligt transportbur, der kan hjælpe dig med at holde styr på din firbenede ven under kørslen, da det er sikrest for jer begge. Din hun vil ikke vælte rundt, når du drejer i et skarpt sving, og den får tilmed ikke mulighed for at hoppe om på skødet af dig og skabe problemer for din kørsel, når den bliver legesyg. Ligeledes vil du ikke skulle bruge energi på at holde øje med at hunden ikke laver ulykker, men kan derimod hele tiden have fokus på vejen. Vi har her på siden et godt udvalg af transportburer, der vil være dig meget behjælpelig i forskellige sammenhænge, uanset hvilken transportform du skal benytte. Du kan finde transportbure, der er anvendelige til dig, som skal transportere dig hund i bil, fly, via båd m.v. De forskellige bure fås til gode priser, hvor der med garanti også er noget, som passer ind i dit budget. Burene findes i mange forskellige materialer, og nogle passer bedre til bestemte hunderacer frem for andre, og ligeledes egner nogen sig bedre til bestemte former for transport. Nedenfor gennemgår vi de forskellige bure, så du kan få et overblik over, hvad der passer bedst til dig og din hunds behov.

Transportbur i aluminium

Du kan få hundebure lavet i aluminium, hvilket er et af de stærkeste bure til hunde på markedet. Disse bure har fået en behandling kaldet anodisering, hvilket betyder, at aluminiummet har fået en ekstra hærdning og altså kan holde til endnu mere, uden der sker krakeleringer i overfladen. Burene er utrolig lette, da de er fremstillet i letvægtsaluminium, hvilket er en stor fordel, da du herved snildt kan klare opsætning m.v. af buret uden hjælp. Burene vejer som oftest omkring 15 kg, men det afhænger selvfølgelig lidt af størrelsen. Buret er desuden udstyret med en kraftig lås, som er let at betjene – også af dig med fummelfingre. Aluminiumsburene er yderst velegnede som transportbur til eksempelvis bilen, da formen passer utrolig godt ind i bagagerummet, pga. de skrå sider i buret. Dette betyder dog ikke, at du skal gå på kompromis med din hunds velbehag. Trods skråvæggene er der nemlig masser af plads, og som det kan ses på flere af billederne, er siderne kun så skrå, som det lige præcis kræves, for at de passer til bagagerummet i en bil. De skrå sider betyder faktisk, at du vil kunne have et endnu større bur i dit bagagerum, end du kunne, hvis du valgte et bur med helt lodrette sider. Denne type bur giver en rigtig god sikkerhed til din hund i tilfælde af, at der skulle ske noget, mens I er på farten. Aluminiumburene fås både i en enkelt model og en dobbelt model. Dobbelt modellen har dobbeltdøre, hvilket egner sig godt til meget store hunde, der gerne vil have så meget plads som muligt, eller hvis du har to styks af menneskets bedste ven i hjemmet. Er det tilfældet, er det muligt at få en skillevæg i buret, så hundene kan holdes adskilt.

Metal- og stålbure til transport

Vi har et godt udvalg af transportburer i metal og stål. Disse kan også anvendes i bilen, men egner sig især godt til dig, der har en stor stationcar med en ”lige” bagagerumsklap eller en varevogn. De fås i mange forskellige størrelser. Nogle af dem er med en sort belægning på metallet. Disse bure kan stærkt anbefales til dig, som også ønsker at kunne bruge dit hundebur effektivt i mange andre sammenhænge end transport. Metal- og stålburene kan fungere som et rigtig godt redskab i forbindelse med din hunde- og lydighedstræning. Endvidere kan buret bruges som hundehus. Med lidt forskelligt udstyr, hvilket du også kan finde her på siden, så kan hundeburet nemlig blive et lækkert sted for din hund at slappe af og sove. Burene er desuden nemme at klappe sammen og lige til at tage med, uanset hvor du kunne få brug for det, også hvis du skal transportere buret til fods. Mange af de forskellige hundebure i både metal, stål og aluminium har gennemgået en ”crash-test”, for netop at sikre din lille ven den bedste sikkerhed, når I er på farten, i tilfælde af at uheldet skulle være ude.

Flygodkendte modeller

Du kan sagtens få din hund med ud og se den store vide verden – eller om ikke andet bare med til et andet land, selvom du skal flyve dertil. Her på siden finder du nemlig transportbure, som er godkendt til at have med om bord på en flyver. De forskellige flyselskaber stiller særlige krav til disse bure, og altså ikke et hvilket som helst hundebur går an. De ovenfor omtalte aluminiumsbure m.v. duer ikke an i forbindelse med flyrejser. Du kan her på siden finde forskellige plastiktransportkasser, der er IATA testet, og dermed godkendt af langt de fleste flyselskaber. Det anbefales dog, at du for en sikkerhedsskyld lige tjekker, hvilke krav dit flyselskab stiller, for at være på den sikre side. Plastiktransportburene eller kasserne, som de også kaldes, er meget praktiske og kan også sagtens bruges i bilen. Her er det dog vigtigt, at man sørger for at spænde kassen godt fast, eftersom hunden ellers kan risikere at komme slemt til skade, hvis du eksempelvis skal lave en hård opbremsning eller er involveret i et færdselsuheld. Skal du primært anvende buret i bilen, anbefaler vi dog at få et af de burer, som er stærkere og lavet i f.eks. aluminium, da det giver den bedste sikkerhed for hunden, hvis uheldet skulle være ude. Transportburene i plast henvender sig især til mindre hunde, og i denne forbindelse kan du også med fordel bruge buret, hvis du skal have hunden med i bussen, toget eller lignende. Skal kassen flyttes en del rundt, er disse nemlig meget praktiske, da de ikke fylder særlig meget, er lette og har en god facon. Plastikburet har et håndtag, som det kan bæres i, og du behøver altså ikke have to hænder fri, men kan sagtens have f.eks. en taske med i den anden hånd samtidigt.

Transporttasker

Et alternativ til et decideret hundebur er en hundetaske. Hundetaskerne er yderst velegnede til dig, der har en mindre hund. For de fleste tasker gælder det, at hunden ikke skal veje mere end mellem 12 og 15 kg. Taskerne fås i mange forskellige størrelser, og de er nemme at rengøre. Hundetasken er meget solid, og den har nogle stærke ender, som stiver tasken op, så den fungerer som et blødt bur. Tasken er trods de stive ender stadig meget fleksibel og passer ind langt de fleste steder. Tasken kan oven i købet blive helt flad, hvis man lyner lynlåsene ned i enderne, da disse så kan lægges ned. De fleste af taskerne vejer kun omkring 1,7 kg., hvormed de altså er nemme at have med på farten. Taskerne er lavet i slidstærkt og vandafvisende materiale, så de kan holde til lidt af hvert.