b-Safe Double XL PRO Aluminiumsbur

Hurtigt overblik

Størrelse - Golden Retriever Dobbelt
Gratis tæppe og monteringsremme medfølger

OBS. Småskrammer KAN forekomme

Transportburet til dig med 2 store hunde, og det største hundebur der er plads til i langt de fleste stationcars. Stationcars i dag runder lidt ind i hjørnerne af bagklappen. b-safe DBL XL tager højde for dette, for det skråer lidt ind, så toppen er smallere end bunden. Et gedigent bur der udnytter pladsen optimalt i langt de fleste store stationcars.

Lagerstatus: På lager

Pris: 3.695,00 kr

Specialpris: 3.295,00 kr

Pris: 3.695,00 kr

Specialpris: 3.295,00 kr

Detaljer

De fleste med 2 store hunde har i dag behov for så stort et hundebur som muligt til deres stationcar. Desværre er åbningen ind til bagagerummet ofte bilens "svage" punkt, for du får ikke plads til et bur der er større end åbningen til bagagerummet. Mange biler har ca. 1 meter i bredden og omkring 70cm i højden, men grundet nutidens design på mange biler, så er der ikke plads til et bur der er 100x70cm. Det tillader åbningen i bagagerummet simpelthen ikke. b-safe DBL XL er smallere i toppen end i bunden så det er nemmere at få plads til.

Denne model kommer med samme smarte skillevæg som de andre b-safe dobbeltbure. Skillepladen går helt op til loftet og kan hurtigt tages ud efter behov. Når skillepladen er ude, så har du 1 stort rum uden niveauforskelle.

 

b-Safe Double XL i bagagerummet på forskellige bilmodeller:

 

Ford Focus S-Max

b-Safe Double XL PRO i Ford Focus S-Max

 

Ford Mondeo Stationcar 2012

b-Safe Double XL PRO i Ford Mondeo Stationcar 2012

Vi bruger oså Cookies :) Cookies bruges til at optimere hjemmesiden, til at indsamle statistik, til at yde kundeservice, og til at vise annoncer både på denne hjemmeside og partners hjemmesider