Flere visninger

SafeCrate XXXL- 3. Generation - Hundebur

Hurtigt overblik

Størrelse - Schæfer

OBS. Småskrammer KAN forekomme

Et kæmpe, men billigt hundebur til dig der har brug for ekstra meget plads til vuffer. Perfekt til både de daglige korte ture, og til længere ture med familien. Mange forbedringer i 3. generation fra SafeCrate sikrer dig en god handel hvor du får rigtig meget hundebur til prisen.

Lagerstatus: På lager

Pris: 2.395,00 kr

Specialpris: 1.745,00 kr

Pris: 2.395,00 kr

Specialpris: 1.745,00 kr

Detaljer

Store hundebure koster normalt en bondegård. Derfor er vi ekstra stolte at af kunne sælge dette store rummelige hundebur til en helt unik pris. Med fede features som popnittet tremmer og forbedre lås med sikkerhedsmekanisme er du sikret et godt hundebur, der ikke ødelægger budgettet.

Hundeburet passer i mange store stationcars. Er du i tvivl om det passer i din bil, så gå til forsiden og brug vores bilvælger og find din bil i oversigten. Her har vi nemlig testet de fleste bilmodeller, og derved kan du få sikkerhed for om buret passer.

Bredde: 80cm

Dybde: 90cm

Højde: 65cm

Vi bruger oså Cookies :) Cookies bruges til at optimere hjemmesiden, til at indsamle statistik, til at yde kundeservice, og til at vise annoncer både på denne hjemmeside og partners hjemmesider