Flere visninger

SafeCrate Large Wide med Trin - 3. Generation

Hurtigt overblik

Størrelse - Kleiner Münsterländer

OBS. Småskrammer KAN forekomme

Det perfekte hundebur med gode materialer til en pris der er meget overkommelig. Døren er hævet 21 cm og transportburet passer derfor rigtig godt til dig med en høj læssekant, eller dig med mulighed for at sænke bagagerummet.

Lagerstatus: På lager

Pris: 2.249,00 kr

Specialpris: 1.695,00 kr

Pris: 2.249,00 kr

Specialpris: 1.695,00 kr

Detaljer

En god højde på hele 70cm giver hunden god plads, og det indbygget trin gør at du ikke skal bøvle med at klodse hundeburet op hvis du har en høj læssekant. Det er fyldt med lækre detaljer i en opdateret 3. udgave af hundebure fra SafeCrate hvor du får ekstra meget for pengene. Et godt køb hvis du ikke vil betale for meget for dit nye hundebur.

Husk at hundeburet ikke skal være for stort – så kan hunden godt føle sig utryg. Det er også vigtigt at du sikrer at hundeburet står godt fast i bilens bagagerum. De fleste biler har bagagekroge både forrest og bagerst i bagagerummet så du nemt kan spænde det fast.

Bredde: 75cm

Dybde: 55cm

Højde: 70cm

 

Vi bruger oså Cookies :) Cookies bruges til at optimere hjemmesiden, til at indsamle statistik, til at yde kundeservice, og til at vise annoncer både på denne hjemmeside og partners hjemmesider