Flere visninger

SafeCrate ELITE - F3

Hurtigt overblik

Størrelse - Schæfer
Perfekt hundebur til dig med en stor hund. Kraftige materialer og fede detaljer som indbygget smudstmåtte og skridsikkert underlag sætter fokus på sikkerheden for både hund og ejer. Et luksus hundebur til en brøkdel af hvad andre lignende hundebure koster i fysiske forretninger. Det rigtige valg hvis du vil sikre et godt solidt hundebur i mange år frem.

Lagerstatus: På lager

Pris: 3.699,00 kr

Specialpris: 2.749,00 kr

Pris: 3.699,00 kr

Specialpris: 2.749,00 kr

Detaljer

Bredde: 93cm

Dybde: 72cm

Højde: 66cm

Det absolut mest populære hundebur til dig der har behov for et stort hundebur der ikke er for dybt. Du får masser af plads. Med de lukket sider sikrer du dig med alt for mange hår i kabinen, og den indbytte skridsikre måtte sikrer at hunden ligger godt, trygt og sikkert under kørslen.

Du kan justere højden på lågen så den tilpasses afhængigt af om du har sænket bagagerum. Du kan endda aflåse hundeburet hvis du har behov for det.

De ekstra solide hundebure har fokus på en lækker byggekvalitet, og kraftige materialer, der både holder i mange år, men også er sikre i tilfælde af en ulykke.

Hundebur med lås

Lås Med Nøgle

På Elite burene giver muligheden for at låse buret en ekstra tryghed for hundeejere. Med nøglelås er hunden altid i sikkerhed hvis du har behov for at efterlade hunden i bilen med bagagerummet åbent. Det kan fx være på en varm sommerdag eller til hundetræning.

Skridsikker bundmåtte i hundebur

Skridsikker bundmåtte

Elite buret er udstyret med en lækker skridsikker smudsmåtte i bunden af buret. Måtten er syet på mål, så den passer perfekt ind i buret. Måtten er med af flere årsager. Dels så kan hunde godt føle sig utrygge ved glatte underlag. Den utryghed fjernes vha. den skridsikre måtte. Herudover fungerer bundmåtten som smudsmåtte. Den er nem at tage ud og skylle når der er behov for det. Fx efter en våd regnsvejrsdag, eller efter en tur i skoven? At bundmåtten er skridsikker betyder også at du nemt kan ligge et tæppe i bunden af buret uden du risikerer at tæppet krøller sig sammen i det ene hjørne.

antiskrid under hundeburet

Antiskrid under buret

For at sikre at hundeburet står ordentligt fast i bagagerummet, så er buret udstyret med anti-skrid klodser under buret. Det betyder at det står godt fast i bagagerummet, hvilket er med til at øge sikkerheden under transport.

Kraftige Hængsler

Kraftige hængsler

Bemærk hængslerne på hundeburet. De er ekstra kraftige, og er blot ét eksempel på at buret er lavet i solide, kraftige og sikre materialer. Herudover er tremmerne væsentligt mere massive end på andre mærker, og selv siderne af buret er lavet af ekstra tykke high density fiberboards.

Afrundet hjørner

Afrundet hjørner

De afrundet hjørner vidner om den lækre byggekvalitet på Elite hundeburene. Herved undgår du risikoen for at skarpe hjørner ridser interiøret i bilen. Men de betyder også ofte at du kan få buret lidt længere ud til siden i bagagerummet. Derved er de også med til at optimere pladsen i bilens bagagerum.

Vi bruger oså Cookies :) Cookies bruges til at optimere hjemmesiden, til at indsamle statistik, til at yde kundeservice, og til at vise annoncer både på denne hjemmeside og partners hjemmesider