Flere visninger

SafeCrate ELITE - D3

Hurtigt overblik

Størrelse - Labrador
Et hundebur der udnytter dybden genialt i fx en Peugeot 3008 og lignende Crossover biler. Samtidig er der god plads ved siden af til indkøbsposerne eller måske en weekendtaske til når i skal på tur hele familien? Det robuste elite bur indbyder i hvert fald til mange års gode og trygge køreture med hele familien – også de 4-benet

Lagerstatus: På lager

Pris: 3.199,00 kr

Specialpris: 2.545,00 kr

Pris: 3.199,00 kr

Specialpris: 2.545,00 kr

Detaljer

Bredde: 73cm

Dybde: 72cm

Højde: 66cm

Hvis du gerne vil have et lækkert hundebur i en god kvalitet, men ikke kan finde det rigtige – eller vil betale – det et lignende bur koster i butikkerne, så anbefaler vi at du kigger nærmere på Elite D3. Udover kraftige solide materialer så viser de indbygget features at der er tænkt på detaljerne. Fx får du skridsikker smudsmåtte, og du kan endda låse hundeburet fx til træning eller på en varm sommerdag hvor bagklappen står åben

Hundeburet passer til hunde op til en mindre Labrador, og passer i rigtig mange suv´er og crossovers i mellemklassen, da det med sine 72cm dybde og skrå bagside udnytter pladsen rigtig godt.

Hundebur med lås

Lås Med Nøgle

På Elite burene giver muligheden for at låse buret en ekstra tryghed for hundeejere. Med nøglelås er hunden altid i sikkerhed hvis du har behov for at efterlade hunden i bilen med bagagerummet åbent. Det kan fx være på en varm sommerdag eller til hundetræning.

Skridsikker bundmåtte i hundebur

Skridsikker bundmåtte

Elite buret er udstyret med en lækker skridsikker smudsmåtte i bunden af buret. Måtten er syet på mål, så den passer perfekt ind i buret. Måtten er med af flere årsager. Dels så kan hunde godt føle sig utrygge ved glatte underlag. Den utryghed fjernes vha. den skridsikre måtte. Herudover fungerer bundmåtten som smudsmåtte. Den er nem at tage ud og skylle når der er behov for det. Fx efter en våd regnsvejrsdag, eller efter en tur i skoven? At bundmåtten er skridsikker betyder også at du nemt kan ligge et tæppe i bunden af buret uden du risikerer at tæppet krøller sig sammen i det ene hjørne.

antiskrid under hundeburet

Antiskrid under buret

For at sikre at hundeburet står ordentligt fast i bagagerummet, så er buret udstyret med anti-skrid klodser under buret. Det betyder at det står godt fast i bagagerummet, hvilket er med til at øge sikkerheden under transport.

Kraftige Hængsler

Kraftige hængsler

Bemærk hængslerne på hundeburet. De er ekstra kraftige, og er blot ét eksempel på at buret er lavet i solide, kraftige og sikre materialer. Herudover er tremmerne væsentligt mere massive end på andre mærker, og selv siderne af buret er lavet af ekstra tykke high density fiberboards.

Afrundet hjørner

Afrundet hjørner

De afrundet hjørner vidner om den lækre byggekvalitet på Elite hundeburene. Herved undgår du risikoen for at skarpe hjørner ridser interiøret i bilen. Men de betyder også ofte at du kan få buret lidt længere ud til siden i bagagerummet. Derved er de også med til at optimere pladsen i bilens bagagerum.

Vi bruger oså Cookies :) Cookies bruges til at optimere hjemmesiden, til at indsamle statistik, til at yde kundeservice, og til at vise annoncer både på denne hjemmeside og partners hjemmesider