Flere visninger

SafeCrate ELITE - C2

Hurtigt overblik

Størrelse - Labrador
Et super solidt hundebur med kraftige tremmer og fantastisk byggekvalitet. Det er et hundebur du vil elske I mange år frem, og vuffer vil elske at komme med på tur – uanset om I skal besøge familien, eller på stranden.

Lagerstatus: På lager

Pris: 3.299,00 kr

Specialpris: 2.395,00 kr

Pris: 3.299,00 kr

Specialpris: 2.395,00 kr

Detaljer

Bredde: 66cm

Dybde: 83cm

Højde: 66cm

Et rigtig godt solidt og sikkert hundebur i kvalitets materialer, til en fair pris. Det er opskriften på vores populære Elite hundebure.

Her får du tilbehør og fede løsninger som integreret antiskrid og nøglelås med uden beregning. Intelligente løsninger som andre mærker ikke har tænkt på.

Hundebur med lås

Lås Med Nøgle

På Elite burene giver muligheden for at låse buret en ekstra tryghed for hundeejere. Med nøglelås er hunden altid i sikkerhed hvis du har behov for at efterlade hunden i bilen med bagagerummet åbent. Det kan fx være på en varm sommerdag eller til hundetræning.

Skridsikker bundmåtte i hundebur

Skridsikker bundmåtte

Elite buret er udstyret med en lækker skridsikker smudsmåtte i bunden af buret. Måtten er syet på mål, så den passer perfekt ind i buret. Måtten er med af flere årsager. Dels så kan hunde godt føle sig utrygge ved glatte underlag. Den utryghed fjernes vha. den skridsikre måtte. Herudover fungerer bundmåtten som smudsmåtte. Den er nem at tage ud og skylle når der er behov for det. Fx efter en våd regnsvejrsdag, eller efter en tur i skoven? At bundmåtten er skridsikker betyder også at du nemt kan ligge et tæppe i bunden af buret uden du risikerer at tæppet krøller sig sammen i det ene hjørne.

antiskrid under hundeburet

Antiskrid under buret

For at sikre at hundeburet står ordentligt fast i bagagerummet, så er buret udstyret med anti-skrid klodser under buret. Det betyder at det står godt fast i bagagerummet, hvilket er med til at øge sikkerheden under transport.

Kraftige Hængsler

Kraftige hængsler

Bemærk hængslerne på hundeburet. De er ekstra kraftige, og er blot ét eksempel på at buret er lavet i solide, kraftige og sikre materialer. Herudover er tremmerne væsentligt mere massive end på andre mærker, og selv siderne af buret er lavet af ekstra tykke high density fiberboards.

Afrundet hjørner

Afrundet hjørner

De afrundet hjørner vidner om den lækre byggekvalitet på Elite hundeburene. Herved undgår du risikoen for at skarpe hjørner ridser interiøret i bilen. Men de betyder også ofte at du kan få buret lidt længere ud til siden i bagagerummet. Derved er de også med til at optimere pladsen i bilens bagagerum.

Vi bruger oså Cookies :) Cookies bruges til at optimere hjemmesiden, til at indsamle statistik, til at yde kundeservice, og til at vise annoncer både på denne hjemmeside og partners hjemmesider