Flere visninger

SafeCrate ELITE - B1

Hurtigt overblik

Størrelse - Kleiner Münsterländer
Elite B1 er yderst populært for her får du et kraftigt hundebur med plads til fx. en cocker spaniel eller. Massive tremmer og kraftige sider gør det et sikker hundebur. Størrelsen passer både til de fleste stationcars og rigtig mange crossovers i fx Peugeot 3008, og Skoda Karoq-klassen.

Lagerstatus: På lager

Pris: 2.999,00 kr

Specialpris: 2.145,00 kr

Pris: 2.999,00 kr

Specialpris: 2.145,00 kr

Detaljer

Bredde: 56cm

Dybde: 73cm

Højde: 66cm

Elite B1 er et fantastisk hundebur der passer både i mange crossovers og i stationcars. Vinklen på hundeburets bagside er bedre optimeret til at udnytte pladsen i bagagerummet end de billigere mærker.

Dette et high end hundebur der ikke skal sammenlignes med de billigste raslende hundebure på markedet.

Og fordi vi kan sælge online, så får du det til en helt fantastisk pris – især når du også får tilbehør som skridsikker bundmåtte og lås med uden beregning.

Hundebur med lås

Lås Med Nøgle

På Elite burene giver muligheden for at låse buret en ekstra tryghed for hundeejere. Med nøglelås er hunden altid i sikkerhed hvis du har behov for at efterlade hunden i bilen med bagagerummet åbent. Det kan fx være på en varm sommerdag eller til hundetræning.

Skridsikker bundmåtte i hundebur

Skridsikker bundmåtte

Elite buret er udstyret med en lækker skridsikker smudsmåtte i bunden af buret. Måtten er syet på mål, så den passer perfekt ind i buret. Måtten er med af flere årsager. Dels så kan hunde godt føle sig utrygge ved glatte underlag. Den utryghed fjernes vha. den skridsikre måtte. Herudover fungerer bundmåtten som smudsmåtte. Den er nem at tage ud og skylle når der er behov for det. Fx efter en våd regnsvejrsdag, eller efter en tur i skoven? At bundmåtten er skridsikker betyder også at du nemt kan ligge et tæppe i bunden af buret uden du risikerer at tæppet krøller sig sammen i det ene hjørne.

antiskrid under hundeburet

Antiskrid under buret

For at sikre at hundeburet står ordentligt fast i bagagerummet, så er buret udstyret med anti-skrid klodser under buret. Det betyder at det står godt fast i bagagerummet, hvilket er med til at øge sikkerheden under transport.

Kraftige Hængsler

Kraftige hængsler

Bemærk hængslerne på hundeburet. De er ekstra kraftige, og er blot ét eksempel på at buret er lavet i solide, kraftige og sikre materialer. Herudover er tremmerne væsentligt mere massive end på andre mærker, og selv siderne af buret er lavet af ekstra tykke high density fiberboards.

Afrundet hjørner

Afrundet hjørner

De afrundet hjørner vidner om den lækre byggekvalitet på Elite hundeburene. Herved undgår du risikoen for at skarpe hjørner ridser interiøret i bilen. Men de betyder også ofte at du kan få buret lidt længere ud til siden i bagagerummet. Derved er de også med til at optimere pladsen i bilens bagagerum.

Vi bruger oså Cookies :) Cookies bruges til at optimere hjemmesiden, til at indsamle statistik, til at yde kundeservice, og til at vise annoncer både på denne hjemmeside og partners hjemmesider