Alle Hundebure

Danmarks STØRSTE udvalg! 108 hundebure. Fordelt på 86 enkeltbure og 22 dobbelt bure. Hele 4 forskellige kvaliteter.  Her har vi samlet en komplet oversigt over ALLE vores hundebure. Både dem der passer til 1 hund og dobbelt transportbure. Er du kun interesseret i hundebure til 1 hund,  eller hundebure til 2 hunde ? Så klik i menuen ovenfor.

Vi har 3 typer hundebure - alle raslefri:

  1. STANDARD (SafeCrate): Godt nok til de fleste. Rigtigt meget hundebur til prisen
   Hvis SafeCrate var et bilmærke, så ville de svare til fx Volkswagen
  1. PREMIUM (b-safe): Bedre materialer. Flere features
   Hvis b-safe var et bilmærke, så ville de svare til fx Audi
 1.    PRO (K9Pro): De sikreste hundebure. Ekstremt kraftige, luksus hundebure til den kræsne.
  Hvis K9 Pro var et bilmærke, så ville de svare til Rolls Royce
Forskellen på tremmer på Basic, Premium og Pro

41 til 44 ud af 44

Side:
 1. 1
 2. 2

Liste  Tabel 

Sorter faldende

Har du hunden og bilen, har vi det hundebur, der passer til

 

Næsten uanset hvilken hund og hvilken bil, du har, finder du det helt rigtige hundebur her, som passer til. Med over 130 modeller, 3 mærker og 4 kvaliteter finder du hundebure i alle størrelser og alle prisklasser. Det bedste er, at uanset hvilken model du vælger, får din firbenede ven den mest sikre og trygge transport i forhold til, hvis du havde kørt med hunden løs eller fastspændt i bilen. Se det store udvalg af hundebure ovenfor og bestil i dag!

Vil du passe bedst muligt på din hund under kørslen, skal du sætte den i et hundebur, der er spændt solidt fast til bilens karosseri. Derved minimerer du skaderne – både på hunden og på dig og de øvrige passagerer – hvis uheldet skulle være ude.

Samtidig er det også vigtigt, at du vælger et hundebur, der passer til din hunds størrelse. Det skal helst være en smule mindre, end du synes om. For dels reducerer det risikoen for skader på hunden fra buret ved sammenstød, og dels føler hunden sig mere tryg i et bur, hvor der ikke er plads til, at nogen kan trænge sig ind.

 

Vi har altid den rigtige størrelse

 

Det, som gør det ekstra svært at finde det optimale hundebur, er udfordringen ved, at der er lige så mange forskellige størrelser hunde og hunderacer, som der er bilmærker- og modeller. Og hundeburet skal både passe til hunden og til bilen.

Det stiller et ekstra stort krav til udvalget af hundebure – og her har vi nok at vælge imellem med mere end 130 modeller på lager.

Så ligegyldigt om du har en lille Chihuahua eller en stor Grand Danois, eller kører i en Citroen C1 eller en Toyota Landcruiser, finder du det rigtige hundebur her hos os.

 

Små hundebure

 

Vores små hundebure passer til de helt små hunderacer. For selv om det er tillokkende og nemt, lige at snuppe den lille hund med på sædet, kan det være livsfarligt for alle i bilen. Selv hvis hunden er spændt fast, kan den både forrette skade på dig og især sig selv, den dag uheldet er ude.

Alle vores små hundebure er produceret i materialer med de samme dimensioner som de store. Det skaber ekstra god sikkerhed for din lille hund.

 

Store hundebure

 

Til de større hunderacer finder du også et bredt udvalg af hundebure. Burene er designet ud fra ønsket om at give dig mulighed for at transportere din store hund sikkert – uanset hvilken størrelse bil du har.

Derfor har vi et bredt udvalg af bure med forskellige dimensioner, dørplaceringer og så videre til de enkelte hundestørrelser. Så kan du altid finde et, der passer til netop din bil.

 

Dobbeltbure til dig med flere hunde

 

Selv om det kan være tillokkende at købe et ekstra stort hundebur og lukke begge jeres hunde ind i det, er det ikke nogen god ide. For hundene får alt for meget plads, og kan nemmere skade hinanden ved uheld. Samtidig bliver de lettere uvenner under turen, fordi de begge er stressede og bange på grund af den uvante situation.

Så har du flere hunde, bør du køre med dem i hvert deres bur.

Har du to hunde er vores dobbeltbure det optimale valg. Det fylder samtidig mindre end to separate bure, da det i praksis er et stort bur, der er opdelt med en adskillelse på midten og to separate døre.

 

Vi har altid den rigtige pris

 

Med 3 forskellige mærker og op til 4 forskellige kvaliteter på nogle af vores hundebure, er du også sikker på, at du altid kan finde et hundebur, der passer til både din hund, din bil og din pengepung.

 

Vi sælger udelukkende vores egne 3 mærker af hundebure. De er designede til danske forhold i en kvalitet, vi kan stå inde for. Alle hundebure er udviklet med fokus på optimal sikkerhed for din hund, samt på at give dig det bedst mulige hundebur til prisen.

 

Vælg mellem:

 • SafeCrate – det prisfornuftige mærke, hvor du for rigtig meget hundebur for pengene, uden at du går på kompromis med hverken sikkerhed eller kvalitet. Fås i to kvaliteter: 2. og 3. generation.
 • b-safe – det bedste match mellem pris og kvalitet med gode materialer og flere features. Det gør buret til det rigtige valg for dig, der tit har din hund med på turen.
 • K9Pro – er det bedste af det bedste, både når det gælder design, materialer og sikkerhed. Det er det lækre valg til dig, der er virkelig kræsen med, hvad du sætter din hund ind i – eller hvad du sætter ind i din bil.

 

Så uanset hvad du har budget til, når du skal vælge hundebur, er du sikker på at få mest muligt hundebur for pengene, når du handler hos os.

 

Sådan vælger du det rigtige hundebur

 

Når du skal vælge mellem de mange forskellige hundebure her på siden, kan du med fordel holde øje med størrelsesangivelsen ud for hvert enkelt bur. Her står der angivet, hvilken hunderace buret maksimalt kan rumme.

 

Her er det vigtigt, at du finder den race blandt de nedenstående, som din hund kommer tættest på. Vi anvender følgende racer i vores størrelsesangivelser:

 

 1. Mops
 2. Terrier
 3. Gravhund
 4. Cocker Spaniel
 5. Kleiner Münsterländer
 6. Engelsk bulldog
 7. Labrador Formel 1
 8. Labrador
 9. Golden retriever
 10. Schæfer-han
 11. Rottweiler

 

Det bedste hundebur virker for småt

 

Faktisk er det bedste bur til din hund det, der virker for lille til hunden. Derved kan den ikke få så meget fart på ved et sammenstød, at den bliver skadet af mødet med tremmerne i muret. Samtidig føler hunden sig som sagt mere tryg, fordi det er svært at komme til den.

Selvfølgelig skal buret ikke være så lille, at hunden slet ikke har noget frirum, når den ligger ned eller sidder op. Du skal som minimum lige kunne få en hånd ind mellem hunden og burets sider. Så har du fundet det optimale bur.

 

Den rigtige størrelse bur til din bil

 

Med over 130 bure i sortiment, er det også sin sag at finde det rigtige bur til din bil.

Hvilke af vores hundebure der passer til din bilmodel, kan du klikke dig frem til i vores oversigt over bilmodeller. Klik dig ind på dit bilmærke, og vælg derefter den model og årgang, du har.

Så kan du se, hvilke af vores hundebure der passer til netop din bil.

 

Find dit hundebur og bestil i dag

 

Når du har fundet det helt rigtige hundebur, der både passer til din hund, og kan være i din bil, er du kun tre klik fra at få det hjem.

Vi sender alle bestillinger, lige så snart vi modtager dem. Det betyder, at du oftest modtager dit bur med GLS en af de første hverdage efter vi har modtaget din bestilling. Oftest allerede dagen efter.

 

Så mangler du bare at samle hundeburet efter den medfølgende samlevejledning, før du kan give din firbenede ven den sikreste køretur.

 

Vi ønsker dig en god – og sikker – køretur!

Vi bruger oså Cookies :) Cookies bruges til at optimere hjemmesiden, til at indsamle statistik, til at yde kundeservice, og til at vise annoncer både på denne hjemmeside og partners hjemmesider